Ja sam ovu igricu instalirao pre nekoliko dana i odusevljen sam njome!!!!
Ponovo sam se vratio u slavna vremena Amige...
Kako vam se cini igra,dokle ste stigli,postoji li kakva caka na nekom od nivoa???
Printable View
Ja sam ovu igricu instalirao pre nekoliko dana i odusevljen sam njome!!!!
Ponovo sam se vratio u slavna vremena Amige...
Kako vam se cini igra,dokle ste stigli,postoji li kakva caka na nekom od nivoa???
instaliro sam ju prije par dana ali nisam je još igro,trenutno sam sav u pacmanu:-)
di da ju skinem? daj neko pošalji na ivan.pavlina@kr.htnet.hr
dotsis u javi java,ako ti još niko nije poslo!
dotsis ne radi. daj pošalji ak imaš
probaj opet,radi fino i glatko :spin:
onda ja imam krivu stranicu... www.dotsis.com ?
Ima i na Aivi i na dotsisu i to u .sis formatu!!!!
Zna li neko od vas jos neku igricu sa Amige koja postoji za s60???
daj pošalji...
evo ti link kad niko drugi ne mari!
http://www.dotsis.com/vb
Trebaš se rigistrirat! ;D
potraži na dotsisu,mislim da sam vidio= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
skinul sam jučer... al mi ne radi, nemam dosta memorije (a imam je 2.7mb) kaj nije to dosta?
opet mi prokleti dotsis ne radi...
da sad neradi,za instalaciju trebas imat barem duplo više mjesta nego što je igrica jel se prvo učitava u instaler
ma ne te memorije... one radne (RAM)
sumnjam da nema dovoljno rama za tu igricu,i nakon reseta nije radilo?
nope.......
probaj ovo,kad ideš install,i kad ti ono piše saving to installer onda ti se javi error.Onda slobodno moreš pobrisat tu igru od kuda si je išo instalirat,u porukama ili u e negdje.Onda odi u installer jer ti se tamo sejvala i od tamo ju pokreni za installirat,trebalo bi ti bit dosta prostora! :thumbup:
Kako predji onaj nivo pod zemljom,gde te jedu one biljke,a sa desne strane je neki vodopad.Sprovedem tok vodopada u podzemne kanale,ali... voda je brza,udavim se....
to su nivoi: hbbt,bgaf,rnta,fxkc,rabh
kako preci taj deo????
vama se ne da dokazaiti da sam ja instaliral igricu... al nema ram memorije da ju pokrenem... izvadil sam mmc (stavil sam igricu u internu mem.) i stavil ga u flight mode u uspel sam! radilo mi je. ja sam na nivio kasnije kad prejdeš one nekeakvekaj visiju i imaju zube... došel sam do nekakve ko "sobe" i neznam kam ići...
Pa to je to,na istom smo mestu... treba valjda probiti dno od onog vodopada i pustiti vodu u podzemne kanale,ali kako pobeci,gde se sakriti od vode???I ja sam bio u toj "sobi",ali nemam ideju!!!
možda se treba stavit onaj štit pa pustit vodu, pa onda pustit vodu?
Koji stit????
druga razina pucnjave... al ništ... probal sam nejde... e našo sam nešto... tam di pada ono kamenje e tam dalje imaš put kaj se djeli na dva dijela, desno i gore-lijevo i ideš gore-lijevo (kamenje ti ne bu palo na glavu) i dođeš kod dijela di si prije bil pa moraš skočiti na one "sige" al nemrem to priječ jer je između bijka i pojede me, a nemreš ju ubit... neznam dal sam baš dobro objasnil... ideš na nivo :rabh i onda ideš lijevo pa buš išel na taj put gore-lijevo
Novi Dio!!! Uspel Sam Prejti Vodu! Šifra: Akfn
Ma znam gde je to,te biljke sto ujedaju,preskaces najobicnijim skokom.A u one sa vrha mozes i pucati