dakle,koji je po vama najbolji izbor mp3-a od 4-6 gb,zasto,kolko dode i di ga ima za kupit
e i koji mp3-i imaju onu opciju da ga spojis sa linijom il s necim i da snimis kaj svira na njoj
Printable View
dakle,koji je po vama najbolji izbor mp3-a od 4-6 gb,zasto,kolko dode i di ga ima za kupit
e i koji mp3-i imaju onu opciju da ga spojis sa linijom il s necim i da snimis kaj svira na njoj
tu si baš potrefio obje izvedbe ipoda mini,zato bi ti to i preporučio.
hg spot-cca1700kn
...onako za informaciju - postoje ti samo mp3 playeri sa HDD-om za te veličine memorije (znači, na flash memoriju i malene mp3 playere zaboravi)...eto toliko...= Citat =:
Izvorno postao wert
...sretno pri odabiru...
to sam znao,al hvala= Citat =:
Izvorno postao Eminem
pa pod mp3 player se podrazumjevaju i takvi sa hdd-om, ajde samo preimenuj temu 'mp3 playeri 2-6gb'?
imam priliku koristit CREATIVE Zen Micro 5 GB (HDD) i on je po meni best buy kod hdd playera do 5gb
isprobao sam i frendov PHILIPS HDD070 2 GB (HDD) takodjer nije los a i cijenovno je prihvaljiv
...oprosti na off-u - samo me zanima koja je realna brzina prebacivanja podataka između kompa i tih Mp3-playera sa HDD-om ...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
odluco sam za olympus mrobe mr-100 ili creative zen micro,pa ak neko prodaje nek javi il ak neko zna di u rijeci ima za kupit i kolko dode
prebacivao sam mp3 na zen micro, brzina je.. zadovoljavajuca ;)
mroba bi htio isprobat, vidio sam ga uziva i izgleda mi primamljivije od creative zen-a micro