ako nekoga uopće zanima ovakva informacija, na ovom linku si možete napraviti free registration i oni vam pošalju postavke preko kojih i vi možete slati i primati MMS poruke (naravno sa adekvatnim aparatom)
nadam se da sam bar nekome pomogao :japan:
Printable View
ako nekoga uopće zanima ovakva informacija, na ovom linku si možete napraviti free registration i oni vam pošalju postavke preko kojih i vi možete slati i primati MMS poruke (naravno sa adekvatnim aparatom)
nadam se da sam bar nekome pomogao :japan:
A OVO je VIP-ova stranica s koje si možete sami poslati konfiguracijsku postavku za WAP, MMS, GPRS... poruka sama instalira sve što treba i vi ništa ne trebate raditi. Samo napisati broj mobitela i izabrati proizvođača vašeg telefona... i kliknuti na "šalji"!
Registrirao sam se na onom linku.Sa Simpom sam primio testni MMS,jedino se ne isplati njihova šema preko pre-paid GPRS-a,(savjet:koristite običan WAP ako baš želite isprobavati-jeftinije je.) unatoč tome da se MMS poruke mogu izmjenjivati između različitih operatera u svijetu.Inače jako pohvalna ideja i usluga koja radi!
Ako koga zanima kako podesiti T68i za tu uslugu samo pitajte(može i na private da se ne gomilaju postovi previše).