bok, ljudi. pozdravljam sve. znam da me nije dugo bilo. ipak je ljeto mora se neka lova zaradit i to... cujemo se kad se vratim s mora... kad krene skola... :)
pa da cujem vase misljenje 6630 vs k750i
Printable View
bok, ljudi. pozdravljam sve. znam da me nije dugo bilo. ipak je ljeto mora se neka lova zaradit i to... cujemo se kad se vratim s mora... kad krene skola... :)
pa da cujem vase misljenje 6630 vs k750i
totalno dva različita telefona...pametan vs. glupko
čudi me da se ti kao korisnik smartphona dvoumiš,..6630 je izbor!
Jedino što je bolje na K750i naspram N6630 jest kamera, a i ni tu ga ne premašuje tako puno. 2 MP naspram 1.3 MP. Ostalo je na strani Nokije. A uostalom, kao što je rečeno, iz različitih su klasa.
Nije samo razlika u pixelima vec i u autofokusu, tako da slike mogu biti puno bolje! http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...-review-34.php= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ja sam na strani K750, bolja kamera, bolji zaslon- veci i vise boja, laksi, manji!
Mane su mu skupe memory karice i nije simbijan ako to trazis!
tako je autofokus je največa novost na ovom telefonu no nebi išo tolko daleko da bi on presudio u mojem odabiru izmedu ova dva modela.
6630 Ako zelis dobru kameru kupi digitalca. Nije toliko velika razlika izmedu izmedu kvalitete kamera ovih mobitela da bi k750i bio bolji odabir. 6630 je smartphone, a k750i je ipak ono drugo...
....dummy ;D
Taj autofokus je zgodna stvarčica, ali da bi samo to prevagnulo nad pametnim telefonom... teško. A i razlika između zaslona mi je minimalna. Ali, da nemam novaca za 6630, uzeo bih si K750i.= Citat =:
Izvorno postao kresoml
I baš uspoređujem te fotke sa tog linka, te je očito da su razlike skoro pa zanemarive. Ali, ako ti je na mobu najvažnija kamera - uzmeš si SE.
6630 definitivno, jer na K750i nemaš toliko mogučnosti kao na 6630. Kvaliteta slike je zanemariva.
Pa u oglasniku je jeftinija nego K750!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ja bi prije uzeo k750. radio sam baš danas na njemu i totalno me je oduševio. symbian je symbian, ali ako to nekome ne treba onda stvarno je riješenje k750.
Ja sam bas danas narucio K750... Ujuro mi dolazi ;)
Naravno da 6630 :D Kao što kažu, ako trebaš dobar fotoaparat, kupi digitalac
ma ispocetka sam i mislio 6630 pa kad sam procitao review o k750i pocelo me malo muciti. skuplja je cca 50-100 eura, ali zato kamera rocks. nepatim vise na symbian, sad u zadnje vrijeme imam e398 od frenda, a on moju n-gage i uopce mi ne fali. a i k750i sa svojim opcijama je predobar... ne znam fakat... dajte jos nekaj recite... ma rade bi uzeo 750... ma ne znam...
Ja bi uzeo k750i,ali glupa žena je u torbici imala samo nokiu 6600 pa rekoh,da se ne baci ! ;D
K750i ti je dobar ako želiš normalni mobitel, nikakva mašina, odnosno 6630 ti je super ako želiš se folirat šta sve imaš na njemu. Meni je 6600 odličan, a mogu tek zamisliti kakav je 6630. Neznam na tebi je red, ako ti ne fali n-gage uzmi si k750i jer je malo glupo imati dva symbian mobitela.
odlukaje pala da cu uzet 6630. samo me zanima kak slike izgledau kad bi se dale razviti u 15x10 velicini u fotostudiju. kvaliteta mp3ca. dobra ili...???
Sažmi 1280x1240 na 150*100 pa češ vidjeti kako če ti ispasti. Slike i na manjim rezolucijama ispadnu dobre kad se razviju.
Mogu reci da su slike solidne kada se izrade. Bolje su kvalitete nego na kompu :thumbup: . (To govorim iz iskustva sa 7610, a na 6630 su vjerojatno jos bolje)
Preporucam K750... Druzim se s njim danas... Odlican !
Slika će ti biti odlična jer sam ja sa X600 razvijao odlične slike!