Mozda sam ja glup, ali pomocu kojih trikova i programa da uguram flex (*.shx) u fon, kad mi programi nude jedinu mogucnost izbor *.hs -a?????
Printable View
Mozda sam ja glup, ali pomocu kojih trikova i programa da uguram flex (*.shx) u fon, kad mi programi nude jedinu mogucnost izbor *.hs -a?????
Koji program koristiš? Ako je PST, onda pokreni MultiFlashFlex iz instalacijskog foldera, a ne onaj PST koji ti je na desktopu, pa onda flexaj. Ili koristi RDS, jednostavnije je.
Evo u ovom folderu se nalazi --> C:\Program Files\Motorola\PST
Ma sve je to tacno sto kazes, btw. radim (barem se trudim) sa PST-om. Evo sta hocu:
- spucao sam FLASH: TRIPLETS_G_0B.09.4FR_REFLASH i njegova extenzija je shx. To je ok, obavljeno, u prvoj stavci programa
- sta kada hocu da spucam FLEX: SE6452AXXP10F9 cija je extenzija isto shx???
Prva stavka (Flash) nudi izbor *.shx a druga (Flex) *.hs. Nije valjda da trebam taj flex ucitati na mestu za flash?
E nije u C:\Program Files\Motorola\PST, nego u D:\Program Files\Motorola\PST ;D
Ok, nisam razmišljao na parcele! To ti je tzv FlexLash, a to znači da taj flex ubacivaš isto kao i flash! Probaj i ima da ti radi 100%!
Evo, točno tako je. Flex zapakiran u kutiju od flasha.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Inače, mislim da sam od svojih 20ak flexova koji su mi prošli kroz ruke vidio samo jedan jedini koji je bio HS (znači "genuine" flex). Svi ostali su bili SHX.
Ok PPls, TNX za munjevito brze odgovore. Poleteo je avion. Znaci da sam bio samo neobavesten kao poneki balkanski premijeri ;D
Kein problem, that's what we're here for: to protect and serve.
A čak nismo ni murija...
:closed: