evo zanima me što se dobije test pointom i čemu to služi,što je to eeprom? :thumbup: :wstupid:
Printable View
evo zanima me što se dobije test pointom i čemu to služi,što je to eeprom? :thumbup: :wstupid:
test point ce ti omoguciti spajanje mobitela sa racunalom u svrhu flashinga, otkljucavanja i sl... Naravno test point ne treba kod nekih modela i kod nekih verzija fw-a...
eeprom je dio memorije u kojem su pohranjene razne informacije o radu mobitela kao npr. podaci o pravilnom koristenju baterije mobitela, prikaz na ekranu (kontrast) i sl...
a treba li test point za sl65 za firmware 50? :thumbup:
mislim da treba.= Citat =:
Izvorno postao silvano
jesi ga probao spojit s V_KLayom?
ma nisam nego me samo zanima,jer ga mislim kupit pa se dvoumim! :thumbup: :kiss:
treba ti test point za sve verzije iznad v25... osim naravno ako je mob kupljen (citaj tvornicki) sa nekom nizom verzijom, pa je dignut na verziju 50; tad mozes sa winswup-om spustiti verziju pa ti nece trebati test point
a taj test point je teško napraviti ili,čuo sam ako se zayebe da je mob onda u kur*u? :thumbup:
Treba ti dobro oko, mirna ruka i precizan alat. Ako nisi siguran u sebe, bolje je platit otključavanje,= Citat =:
Izvorno postao silvano