nedavno sam dobila nokiu 6600.. i zanima me kako da prebacim igrice s kompa na mob ?
jel mi neko mozhe detaljno sve objasnit.. pregledala sam malo forum i nisam mogla naci nigdje odgovor..
valjda se podrazumijeva da to svako zna :creep:
Printable View
nedavno sam dobila nokiu 6600.. i zanima me kako da prebacim igrice s kompa na mob ?
jel mi neko mozhe detaljno sve objasnit.. pregledala sam malo forum i nisam mogla naci nigdje odgovor..
valjda se podrazumijeva da to svako zna :creep:
Bluetoothom, infra crvenim portom ili pak kabelom. E sad, imaš li što od toga za komp?
Ako su ti igre u .sis formatu onda ih možeš poslati na mobitel ako imaš na kompjuteru bluetooth, inracrveno ili pak čitač kartica. Ako prebacuješ preko infra ili bluetootha igrica će ti doči u obliku poruke koju moraš otvorit i sve će ti dalje glatko ići. Tako ti je i za druge igrice, osim n-gage igrica.
komp ima citac kartica pa tako prebacujem..
igrice su u .jar formatu..
kad prebacim .. otvorim galeriju .. memorijsku karticu .. i igara nema :-/
silly me :retard:
Prebaci u E:/ root, ne u galeriju.
Napravi folder na kartici koji će ti se zvati npr. igrice. U njega prebaci te igrice sa čitačem kartica, stavi karticu u mobitel, pa uđi u meni, alati(ili tako nešto, ja imam na hrvatskom), upravitelj datoteka(ili file manager), i tamo nađeš folder igrice, i tamo će ti stajati igrice koje si prebacila, a da ih instaliraš moraš samo otvorit ju.
i ne idi otvarat preko gallery jer ti je to za gledanje slika a ne za igre! :thumbup: