Slika 1
Slika 2
Slika 3
Slika 4
Slika 5, modificirani N-Gage 3
Printable View
sta je ovo?? Dobar photoshop ili istina?
Tako sam nasao na net-u, a sad istina ili nije, to ne znam. Samo da znas, dobar sam u photoshopu. ;D
nije lose ako ce tako zaprave izgledat.
zašto je naslov n-gage 3? qd se ne smatra n-gagevim nasljednikom,samo modifikacija oldschoola,a ovo je viđeno več....barem ja sam na ove slike naletio 100-tinjak puta i nemaju veze sa n-gageom,več je nečije viđenje n-gageovog nasljednika.ništa više.
ako je ovo pravi n-gage3 onda su poboljšali sve nedostatke koje je imo n-gage obični(kamera,veličina,speakerpfone,mmc utor).Ovo rastura ako je istina!!! :thumbup: :kiss: :king: kupujem ga čim izađe!!!! :thumbup: ;D ima li možda govora o cijeni?
zadnja "inačica" n-gagea se pojavila na terracrou prije 5-6 mjeseci,sve su to fejkovi,a N-GAGE 2 je najavljena da če biti predstavljena nakraju godine u la-u i to je službena informacija iz nokije, ali vidim da ste gadno zabrijali pa slobodno možete nastavit u istom stilu.
a hebemu :-/ ,a znaš kako se kaže sodom "pusti mašti na volju" ;D :thumbup:
Da sodom.Zadnju ima na Terracru, a ove ostale su stare sigurno godinu dana, i nastale iz nečije mašte odn. nade!Nažalost ne iz proizvođačove ;D
Onaj N-Gage NEO izgleda bas cool.
slažem se u potpunosti.ludara,ako bude takav biti će nasljednik oldschool n gage-a kojeg sada imam!= Citat =:
Izvorno postao silvano
I ja ga imam, ali dobro ce biti ako bude Series 80.