Od kojih sve modela telefona software moze da se stavi na v550 ?
Printable View
Od kojih sve modela telefona software moze da se stavi na v550 ?
Možeš od v620...
Bok dečki, ja sam ovdje novi ( kao član ), do neki dan sam imao v525 o kojem sam preko ovakvih foruma i stranica puno naučio i vadio mu dušu raznim flash i flex fajlovima ( da ne nabrajam koliko sam ga puta u početku tužno gledao dok mi je mrtav ležao u ruci ). Ali sad sam opet na početku jer sam ga mijenjao za v550, a tu nisu triplletsi nego meni nekaj novog. dakle molim Vas za malo vremena i podataka:
1. koje R... softove možemo točiti u v550?
2. kako se riješiti odvratnih Vodafone ikona?
Unaprijed hvala!
Doc77
R376 serija
R376_G_0E.67.02R_reflash
67.02R_SE5119AXXU50C6_flexlash
To ti je zadnji flesh flex imas i 67.06R ali je pun gresaka.
Pogresio sam ovo za 67.06R verzija je 66.06R ;D
Dobrodošao na forum!
Hvala dečki, taman sam ga nešto stiltao ( nemogu i ring styles a fora sa PST-om ne pomaže 10-ti put ) pa mislim da je najbolje da ga spržim do kraja, osim ako netko ima kakvu ideju...možda...neznam...onak...
Ne kontam ovo kakav problem imas?= Citat =:
Izvorno postao Doc77
nemože ući u detalje zvona, ali to je sasvim jedna druga tema, o kojoj se pisalo jedno 20ak puta, minimalno!= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
imas min 20 tema za ring styles samo= Citat =:
Izvorno postao Doc77
trebas koristit serch(ili ti ga pretraživanje)
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ht=ring+styles
e kad smo več kod ring stylesa moram reći da i ja imam taj problem ali mi se nije dogodio zato što nisam znao što trebam napraviti nego zato što mi se nije dalo mjenjati sve postavke za svaki ring style:(
SORRY NA OT:
Imaš hrpu stvarno tema, čak i u ovom threadu imaš link na riješenje. E ajd, pliz nemoj sad trpati forum sa svojim postovima tipa : "Slažem se"... CIlj ovog foruma
je pomagati a ne samo pisati bezveze. Dakle,ako baš nemaš kaj pametno za reći kako bi pomogao, nemoj bezveze pisati. Neznam kaj moderatori misle o tome, ali moje mišljenje je da rađe imaš 20 postova i da si toliko ljudi pomogao, nego da ih imaš 100 a da nisi niš napravio.
Ajd pozdraf
ja se konkretno nikako ne slažem s takvim komentarima i mahom ih brišem...= Citat =:
Izvorno postao Brainbug
vjerovatno će ubuduće za takave akcije na forumu biti i kazni...time se jednostavno ne pomaže zajednici, već se samo odmaže nepreglednošću i čak zbunjivanjem ljudi!
@Brainbug nego, reci mi kome si to napisao uopće?
A vjerojatno meni... :( Ispričavam se ...
Molim te linkove za ove flash i flex.= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
tnx
Pregledaj malo forum pa ces ih naci= Citat =:
Izvorno postao krokan
Evo na ovoj stranici imaš sve što ti treba da bi od v550 dobio v620
http://www.balkan-division.com/download/V550/upute.html
Ja sam sve radio prema njihovim uputama i sad mi v550@v620 radi ko` vurica. :)
Nevidim da je ovde iko trazio uputstvo za menjanje software-a,a ta flesh i flex verzija na tom sajtu je mnogo stara.= Citat =:
Izvorno postao Gabber
skini si fino 67.05R imaš na howardu linkove i uživaj!= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM