koji flex ili flash ubaciti u mob v525 da mogu skinove mjenjati teme i sl.. jer mi je dosadio onaj glupi cvijet kad se pali mob...
Printable View
koji flex ili flash ubaciti u mob v525 da mogu skinove mjenjati teme i sl.. jer mi je dosadio onaj glupi cvijet kad se pali mob...
ne možeš imat skinove , na tome se tek radi i da tripletsi dobiju skinove , pa imaš tu thread , skinovi na triplets mobitelima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ono ja mislim , ,a za onaj cvjetić ne znam , ja sam mjenjo uvodne animacije , npr stavio neku drugu sliku ,al se obavezno prije toga prikazo cvjetić , tak da ne znam , to će ti neko drugi morat reć!!! si složio moj flex!
stavio sam ga i nema razlike....color scheme itd isti je kao i od v600 cak i mobile phone tools ga neće pronađe tako da ne mogu ništa...ima li koji drugi flex od v3?
mora ga nać , meni šljaka , odi u meni>new phone>bla bla bla>i samo ga stavi da bude ko V600 , i mora šljakat!
ma motokit je zakon za kopiranje fajlova u mob i iz moba sad sam instalirao flex od v3 vodafone kopirao fajlove slike ,music,itd te ću sada tvoj instalirati i kopirati tako da ću od v252 dobiti v3 samo trebam pronaći color scheme od v3 ikone itd....
V3 flex je bezveze, ništa bolji od flexa V600 il V620.= Citat =:
Izvorno postao estepano
Jest da je prazan, ali je duplo brži od ova dva! Pogotovo od v600!= Citat =:
Izvorno postao Ranger
ja ga isprobavao tjedan dana je bio na mobu(v525) ovaj inžinjerski koji imam sad nije ni 1% sporiji od V3 flexa, A još na sebi ima sve potrebno i nepotrebno.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
I da naravno da je prvih 10 minuta brz ko vrag kad mobitel prazan!!!
POslije kad ga napuniš do kraja postane jednak ko ovi prije.
E to je bit... kad ga napuniš, onda se uspori ko stara raga...= Citat =:
Izvorno postao Ranger
moj je bio ful pun , imo sam kojih 20kb mjesta i bio je jednako brz ko prije , stvarno brz!!!!
Ovisi kako tko primjećuje brzinu...
pa na primjer , ulazim u zvukove i ona porukica pričekajte molim povezujem sa uređajem , ne stigneš pročitat , a to je onda brzina jer sam ja imo samo mp3-ce gore , ful duge!!!!!!!!
Da, u zvukove uvijek prije uđe nego u npr slike, jer slike teže otvara jer ovisi koliko ih ima i zato što nisu u pregledu popis kao zvukovi nego ih pokazuje ako "thumbnails" u obliku malih sličica...
Zato velim da ovisi kako tko gleda na to...
kak god bilo da bilo , kad sam pogledo frendovu 525icu kak se vukla onda sam tek uvidio kolko je moja brza!!!!!
glupi cvijet možeš promjenit, to je tzv. splash screen, postoje dva unutar samog flasha, nemoguće ih je izbrisati ili umetnutni novi...osuđen si na hello moto ili taj cvijet.= Citat =:
Izvorno postao estepano
Pa onaj plavi cvijet je baš fora...
I ja sam to htio maknuti, ali sam na kraju shvatio da gotovo nikad ne gasim mob, pa mi to i ne bi puno značilo!
Podnošljiv je, bez daljnjeg. Al neki jednostavno ne podnose raskuhane brokule ;D
I to šta kažeš, ja svog nisam gasio otkad sam si ga nabavio, jedino kada sam ga flashao-flexao...