vidio sam da se moze i vidio sam da ima brdo raznih i lijepih ikonica za meni. samo ne kontam kako da ih promjenim..
Printable View
vidio sam da se moze i vidio sam da ima brdo raznih i lijepih ikonica za meni. samo ne kontam kako da ih promjenim..
ne uspijevam to sa programcicem disc opener. mob spojim sa kablom koji na usb ulazi u pc, u programcicu sta god izaberem ne radi
= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
pa program samo otvara taj sistemski direktorij...
nakon što ga pokreneš otvori mobitel s SiMoCom i vidjet ćeš taj dir....
SiMoC? a de bi bio taj program... pokusavam ga nac na siemensfreaks al neide mi bas
thanks. nece mi prepoznat mobitel, valjda nesto oko ovih com portova.. neznam na kojem je kabel
ovako,imam windowse xp sa sp2, a kabel je usb. mobile phone manager i phone explorer programi (koje sam dobio na cd-u sa siemensom) mi prepoznaju mob kad ga spojim. ali ovaj SiMoCo ne
valjda onda nisi onaj skriveni folder dobro otvorio,treba ti pisat da je uspješno otvoren a poslije toga ne skidaj mob sa kabla i nesmije ti biti oba dva programa upaljena za usb za mob.
a kako da otvorim skriveni folder? na mobu il na pc? ja nis ne kuzim
moras pokrenuti program OD (open disc) na kompu i s njim aktivirati skriveni folder na mobitelu...
Onda kad se taj folder otkrije, u njemu zamijenis ikone (na mobitelu)...
ovak, ja spojim mob sa kompom, udjem u taj open disc i stisnem 'do it' a onda mi dodje poruka ''Error, unplug and plug cable then try again'' bez obzira koji com port izaberem. a i u kojem izborniku na mobitelu vidim taj skriveni folder?
jos nisam uspio...
quote: a i u kojem izborniku na mobitelu vidim taj skriveni folder?
e pa ti govorim da ti netreba biti ni jedan drugi program upaljen za kabel osim open disca,i brzina ti mora biti oko 11000.
al iskoci error poruka nakon sta stisnem 'do it'