Ajmo postavit novi rekord o broju korisnika na forumu odjednom...ajmo se dogovirt neko vrijeme koje vrćini paše....i srušit onu staru brojku... :thumbup:
Printable View
Ajmo postavit novi rekord o broju korisnika na forumu odjednom...ajmo se dogovirt neko vrijeme koje vrćini paše....i srušit onu staru brojku... :thumbup:
Već me i polako nervira taj broj kad god pogledam,ajmo npr. idući tjedan u nedjelju kad su svi kod kuće
Je da rekord stoji odavno (Najviše korisnika online, 275, bilo je 13-09-2004 u 17:36.), tada se nisam ni rodio na forumu.. Ako se dogovorite, mogao bi sudjelovat :D
Što se mene tiče bilokad..
Ne to je prerano...a i treba znati mogučnosti foruma...da ne pređemo "bandwith" a onda nećemo obrit rekord nego i ostat bez foruma na neko vrijeme;)
Prije toga napraviti neku temu gdje bi svi prisutni mogli ostaviti svoj post...
Meni paše bilo koje vrijeme...osim od 1-6 popodne jer sam tad na moru a subotom od 18h-3h(ujutro)jer sam negdje vani...
Možemo i to probati.... Samo tada će nas optužit za gušenje servera sa predoumišljajem.. Ja nisam s vama :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Ne nisam rekao da čemo rušit forum nego broj onih posjeta...= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
ja sam za. samo kada?
Ja sam za !!!!!!! http://www.mama-mami.com/forum/images/smiles/wav.gif
A mogli bi i na MSN da vidimo koliko nas stane u isto vrijeme!! ;)
rekord se vjerovatno nece srusiti....
Velik je to broj za rušenje...
Ja bih rekao da je u to vrijeme bio jako velik broj korisnika online + google spider ili neki drugi spider...
ja sam isto za! :thumbup:
8 vas je tu,još samo 268 ih treba
gleda se broj registriranih korisnika i gostiju....
A mislim čemu to? I kaj nakon toga? Da nakon par tjedana pokušamo i taj rekord srušiti? Pa, dajte dolazite na forum kad želite i sa namjerom kao i do sada.
da vidimo koliko smo slozni= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
pa pozovemo i goste na večeru
Znam, znam. Krivo si protumačio post ;)= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Get a life
slazem se, ali sam svejedno za ;D= Citat =:
Izvorno postao niten
majke ti a da nije spajderman?= Citat =:
Izvorno postao gog
Kaže čovjek koji je rijetko na forumu! ;D= Citat =:
Izvorno postao niten