skinuo sam nekoliko spotova cajke i to i sav vesel , mislim da je bila seka - oči plave boje :rolleyes: :king: :king: :king: :king:
uglavnom extenzia je .rm i nece se otvorit sa programima tipa bsplayer wmplayer kvk tajm.. s cim da otvorim to?
Printable View
skinuo sam nekoliko spotova cajke i to i sav vesel , mislim da je bila seka - oči plave boje :rolleyes: :king: :king: :king: :king:
uglavnom extenzia je .rm i nece se otvorit sa programima tipa bsplayer wmplayer kvk tajm.. s cim da otvorim to?
moraš s real mediom playerom,win media classic,quick time,ovi što si naveo ne podržavaju te ext.
p.s. a kud si baš išo skidat u rm formatu,baš ti zvuk neće valjat i slika! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
ma vec sa m skinuo , sestricna mi ima adsl pa uzivam...a kaj bu bu , i meni ej sumnjivo da spot od 3 minute ima 3 megabajta , pa tak malo ni 3gp ne zauzima.
baj d vej vec sam prpbo s kvik tajmom i nece probacu s real playerom
nemoj real player vec REAL PLAYER ALTERNATIVE!!!
ovaj originalan (real player) ima previse reklama i ostalih djidja midja pa ti to sve ostaje u kompu, pa onda moras cistit sa antispywareom, itd, ma to nek ti objasni neko kompetentan.
ugl, REAL PLAYER ALTERNATIVE, a s njim dobijes media player classic!!!
Ma ni jedan od tih! :)
Skini si JetAudio i imaš sve: player,enkoder,snimač audio CDa,internet radio,vrti sve zamislive audio i video formate(samo ih označi u postavkama).Moja preporuka jer ga već dugo koristim.
btw, taj JETAUDIO ne cita sve, kao sto su mp4, dat, i jos neke fileove, tako da ne svira SVE ZAMISLIVE FORMATE!!! ALI, dobar je, svidja mi se, i stoji mi u kompu pa ako zatreba...
skinuo jetaudio will try at home
eee nije..dobar real alternative...ja svaki put nabasam.na neke serije (simpsoini) koje nisu radile s real alternativom...koristi neku "jednostavniju" verziju real playera ako ti smeataju reklame...
jer je bolji..i siguran si da ti bude radilo