-
S55 - kupiti ili ne?!?!
Evo nakon što sam se riješio nokie, buraz je uzeo C55 i mob je fakat zakon! Sad mislim uzeti S55, ali nisam ga nikad imao u rukama, tako da nemam pojma kakav bi on uopće mogao biti.... zanimaju me vaši dojmovi?? Jel' se isplati dati cca 2500 kn na crnjaka za njega??
PS. ima li gdje kakav dućan (ZG) gdje bi mogao ući i malo proprćkati po mobu??
-
-
-
mob nemre biti tako los...
-
Ma i nije. Ali ima i boljih. Za 2500 se isplati :)
-
Ponajvise zato jer dobis i kameru s njim, a recimo t68i koji mu je suparnik recimo, dobis ga za 1800kn, ali bez kamere... eh sad... koji radje... ???
-
Ja mislim da je malo bolji siemens.... java, polifonija....
-
siemens je sigurno bolji.Onaj joystick kod SE-a mi ne ulijeva povjerenje.Al tužno je to kaj oba imaju samo 256 boja
-
pa kupi ga mislim da se isplati,imas dosta memorije,sve kaj ti treba jedino kaj ima losiji display od konkurencije!
-
znači njemu osim display-a nema nikakvih primjedbi??
-
sljaka nesto prica za tipke,probaj kakve su u nekom ducanu pa sam odluci!
-
-
jednu megu.... koliko sam vidio, tipke imaju jako lijepi raspored....
-
-
A eto,aparat "ima sve" a jedina je primjedba na malobojno-malopixelni ekran.Ali dobar je (pogotovo ako se usporedi sa onim na 8910i,ono je :freakout: )
-
Mislim da telefon OK i da se isplati.
-
Ak ti ne smeta malo lošiji ekran sigurno se isplati.Pa mobitel je i lijep,ima MMS...Kaj ćeš više?
-
Eto, kupujem.... vidjet ćemo dojmove kad ga uzmem.... danas sam ga vidio kod jednok tipa, i fakat izgleda totalno luuuuudo!!
-
Valjda si ga isprobo prije?
-
nažalost nisam, ali hoću... valjda.... negdje...??...
-
probaj obavezno prije nego uzimas!
-
Pa moraš ga probat.To što ludo izgleda niš ne znači ak ne valja,zar ne?
-
Ma da.... ali gdje ga probat?? Od frendova ga niko nema.... :(
-
U dućanu... najbolje odi u VIP centar i traži da ti ga daju da se malo poigraš s njim. Moraju ti dati ako ga imaju.
-