Sve što pretpostavljate ili očekujete???
Printable View
Sve što pretpostavljate ili očekujete???
nize cijene paketa kao i obicno, nista za nas koji smo vec godinama na njihovoj mrezi!
to očekujemo, a želimo trajno niže cijene razgovora
E to su več želje za djeda Božičnjaka...
Daj neka već više majstori u VIP-u naprave nekakav VIP PRE-PAID CLUB, da i mi u pre-paid skupljamo nekakve bodove koji će nam omogućiti jeftiniju kupovinu aparata u budućnosti, ili neke druge beneficije.
Konstantno smo mi u pre-paidu korisnici drugog reda, a maltretirali su nas u početku kao-ORIGINAL PRE-PAID, dođite kod nas, ništa računi, ništa pretplata, samo dođite.
A sada kad smo kod njih sad rade sve da te cimnu da se prefuraš na pretplatu.
Baš pokvareno.
Nek' nam to daju za Uskrs, ili nek' daju nešto besplatno za promjenu.
Imaš pravo Ivica.To bi nama,vjernim, korisnicima trebalo.Bar nam to duguju,zar ne? Zeko zna!
Apsolutno se slažem! Bravo Ivica!= Citat =:
Poslao: Ivica
Daj neka već više majstori u VIP-u naprave nekakav VIP PRE-PAID CLUB, da i mi u pre-paid skupljamo nekakve bodove koji će nam omogućiti jeftiniju kupovinu aparata u budućnosti, ili neke druge beneficije.
Konstantno smo mi u pre-paidu korisnici drugog reda, a maltretirali su nas u početku kao-ORIGINAL PRE-PAID, dođite kod nas, ništa računi, ništa pretplata, samo dođite.
A sada kad smo kod njih sad rade sve da te cimnu da se prefuraš na pretplatu.
Baš pokvareno.
Nek' nam to daju za Uskrs, ili nek' daju nešto besplatno za promjenu.
Ej mobilovci, jel čita ovo netko iz VIP-a ak znate?
Čitaju sitne ribice... ;D
koje bi htjele postat vel'ke ribe, pa osluškuju želje korisnika na ovom forumu ;D
Dakle VIP-ovci ak vam je stalo do napretka u karijeri, samo pažljivo osluškujte želje nas korisnika, posebno pre-paidovaca i uspjeh vam je zagarantiran!:)
Uz malo sreće možda navučem ekipu iz Riječkog VIP centra na Forum pa MOŽDA jednog dana nešto i bude... tko zna...:rolleyes:
Freak ti si nam jedina nada! Ak navučeš njih, možda oni navuku druge, iz "centrale", pa tako sve do glavnih i odgovornih u VIP-u. (ovo je moj utopijski scenarij).
A je, a prije su svi oni "navukli" nas... ;D
Ja mislim da bi jedan od osnovnih zadataka marketinške, tehničke i službe za korisnike, oba naša operatera, trebao biti "osluškivanje" želja s ovog foruma.
Bolje da slušaju nas i naše sugestije kako da nam uzmu novce nego da sami fantaziraju i nude nešto što mi niti smo tražili niti nam treba niti želimo plaćati tako skupo (VIP MENI !!!), iz principa.
A ono što želimo i znamo da je moguće izvesti, i da bi bilo u redu da nam ponude, od toga najčešće ništa.
Da rekapituliram:
1. Želimo TWIN CARD za VIPme (dvije kartice, jedan broj)
2. Želimo VIPme CLUB (skupljanje bodova)
3. Želimo jeftin GPRS u pre-paidu
4. Želimo slati SMS u roamingu, a bez ugovora o naplati s kreditne kartice, VIPme naravno
5. Želimo slati MMS ponekad i korisnicima u HTmobile mreži, po istoj cijeni naravno
Ivica ja bi da se ti zaposliš u VIP-u!
možda bi i on :lol:
Vrlo rado, ja bih da me zaposle i zaduže da osam sati na dan pratim elektronske medije usko vezane uz propagandu i promicanje mobilne tehnologije, s akcentom na ovaj naš forum, da osluškujem želje i potrebe korisnika, da pojašnjavam nejasno, da postavljam ankete i izvlačim statistike, iz svega da izvlačim zaključke i prezentiram im argumentirano rezultate, uz sugestije u kojem smjeru da se razvijaju, koje usluge da ponude, koje modele uređaja da prodaju, kojoj skupini korisnika itd.
Nek' me plate 5000 kn neto i to je to.:D
Na ovom forumu sudjeluje oko 10-tak fanatika kojima sve smeta i naravno da smo mi nezanimljiva skupina kad iza nas stoje tisuće "ovčica" koje plačaju pa zašto bi se zamarali nama...
U pravu si dmi.
Mi smo glasna manjina od koje šutljiva većina očekuje da se izbori za njih :D
mi smo :angel:
:jesus:
Počelo je! Simpa novosti
...i ostalo na tome.Moram priznati da su operateri jako podbacili ovog Uskrsa,svaki po jednu akciju i to je to :p
Razočaran sam... vrlo :angry:
dvije je godine bila akcija : Dovedi novog korisnika, a ove godine nista.
ZZZZAAAAAASSSSSTTTTTTTOOOOOO?????????
...imaju dosta korisnika??? ;D