Evo vlasnik sam V 525 već 14 mjeseci i nakon mnogih padova se poceo raspadat pa bi uzeo V3
Sad mi recite kakav je mobitel, vaša misljenja i iskustva ili dajte preporuku za neki drugi mobitel
Printable View
Evo vlasnik sam V 525 već 14 mjeseci i nakon mnogih padova se poceo raspadat pa bi uzeo V3
Sad mi recite kakav je mobitel, vaša misljenja i iskustva ili dajte preporuku za neki drugi mobitel
Pa ako si do sad imao motorolu ovaj mobitel će ti biti super. Jedino što ima malo memorije i malo sporiji software al jebi ga. Meni se iskreno nije dopao ali ja ni ne volim baš takve mobitele. Tipkovnica u mrako pre dobro izgleda al mi je nekako pre širok. Za objesit oko vrata i pokazivati dušu dalo :D
Beta,ne razmišljaš o tome da kupiš mpx220?
Ako voliš šminku sa nekoliko korisnih dodataka (bluetooth, kamera, pa i video se da srediti) - uzmi V3 i to crnu :thumbup:
meni je ipak ljepša srebrna,stvar ukusa
Imam v3 nekih mjesec dana, i ovako je kako cyberphere veli: malo dorađeniji soft nego v525 (@v600, pretpostavljam) - može se uključit i videorecording, imaš skinove. Ostalo pljunuto isto.
Stabilan, bez ikakvih problema, baterija mi drži 5-6 dana (gasim po noći) uz nekih 10-15 min razogovora dnevno, nekih 5-10 poruka i s nekih pol sata igranja tjedno.
Ne znam...meni je crna ljepša iz razloga kaj je sve puno srebrnih preklopnih mobitela, oćeš Samsunga, Motorole, pa i Nokie...crni mobovi nisu toliko česti, a i izgledaju hebenije...
I to isto stoji, PhYto. Zato je i moja crna :D
a nekad su prevladavali crni...= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
ali crni je znatno otmjeniji, pogledaj D500, recimo...
a i V3, ona srebrna mi izgleda k'o tabakera, dok je crna druga priča
inače ja preferiram crnu boju,i stalno mi je ona prvi odabir ali baš mi nekako za taj v3 model odgovara srebrna,sofisticirano djeluje,a to je ono što i treba za razliku od ovih jeftinih preklopnjaka.
@sodom > s obzirom na tvoj stil i sve, čudim se da nebi izabrao crni ;D
A nisam ga vidio uživo pa mi se čini malo debeljuškasto a V3 dobijem za 100 eura jer imam masu talianskih bodova pa mi ga daju za sitnu lovu= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
ja imam srebrenu v3 i stvarno mi je najdraži mobitel koji imam. dosta je reći da se u mene zadržao najviše od svih aparata
redizajnirani e550! :spin:
Koliko Kosta V3 Polovna Odprilike!!
oko 1800kn u plavom oglasniku
Brijem da se da naći i jeftinije...
Puno novaca za šminku...bolje uzet nešto od max factora... :thumbup: ;D
Mob je ok, samo po meni je manjak memorije a i tipkovnica je ludara u mraku...
Uskoro izlazi nova Motorola Razr sa os-om gore, ali ta nova po meni ima jako loš dizajn i kao nasljednik V3 trebao bi imati dosta jaču kameru dok dotična ima samo 1.3 MP, a sada izlazeći samsungi do 2 MP...
Ps: ako kupuješ v3 uzmi definitivno crnu!!
Ako covijek želi šminku to je mob. br1 bez neke velike konkurencije,ali sa 5MB mem,ako se ne varam,ne mozes imat svašta na njoj. 1 Mp3 pa biraj!
u tri riječi: Tanko,slatko i odlično! :comp:
Da te malo ispravim... 5mb kada kupiš mob a oko 8mb ako se malo poigraš s njime, a to ti je oko 2 mp3-a. Ali kako kažeš nije baš veliki izbor... Bilo bi dobro da idu mmc kartice...
Evo link za tek izlazeću Razr... http://www.gsmarena.com/news-detail128.php