Evo opet idu svaki dan u 23:00!
Danas bila prva epizoda...
Printable View
Evo opet idu svaki dan u 23:00!
Danas bila prva epizoda...
Je, je, snima se sve. Bit će to u DVD-izdanju, (c) by MySelf, čim ih sve odvrte.
'bate patak, ovo je ona prva bila, ona legendarna :) Još je i muzika drugačija. I Trigger upoznaje Rodneya, kad mu Del veli "Hey there, Trig, this is my brother Rodney" a ovaj mu da ruku i veli "Hi, Dave, how you're doing?" :rotfl:
Serija je :beer: :beer:
e blue devil..daj plz snimaj..pa prodas :)) ja bi radoo kupil.
Snimamo, sve snimamo. Baš se i na poslu dogovaramo, budemo to nekako iskemijali pa da ih imamo sve na par DVDova...
I nikakva prodaja, ne dolazi u obzir...
daj plz....ja imam jednu sezonu na kompu..kaj sam skinul...mesec dana skidal..tak je brzo isel..ali mi je cist glupo gledati..bez prevoda...fakat bi htel to imati :) ko kolekciju
daj plz
gledo sve na pinku ... komedija teska
Hebwene Legende
@Betmenko : Ma to BlueDevil sigurno hoće reć da bi mogla ić neka razmjena,a ne prodaja..
Inače,serija je odlična.Meni je jedna od dražih.
a da vas pitam, jel ko snimao seriju Lost? ili ovu seriju tko živ tko mrtav?
ma meni su o oni apsolutni carevi! lol!
mucke su zakon,ali nabolji je "politicar novog kova" zvan Alan Bastard ili Gnjus...............nema boljeg
mučke...bracne vode...south park...i ponekad futurama...najbolje serije...ikad napravljene..
Nemojmo onda ni zaboraviti crni humor Crne Guje i Boldrika ;D & Mr. BeanClick here to get a large vesion != Citat =:
Izvorno postao IvLajec
ali nisam apsolutno siguran da je ovo prva sezona....jest da je on tek upoznao Triggera, ali nekako sam dojma da je Del malo preokrugao:)
sram te bilo!ZAr ne prepoznaješ mačo muškarca...jesi vidio da ima lanac,bundu,one sunčane naočale,loš francuski naglasak?Naravno da bi mu sve to dobro stajalo mora biti okrugao..= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Da si pital za Oz onda bi te razumio, al ovo :-/ :-/ ;D= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
Serija je legenda!Dobra je i Alo,alo.Renee i njegov kafić!
Jel to svaki dan u isto vrijeme ?
eh, da....iz tog vremena je i Zvonili ste milorde. A Larry Appleton i Balki Bartokomous:thumbup:?= Citat =:
Izvorno postao dakinho
vidim, mnoge hvata nostalgija.
= Citat =:
Izvorno postao IggXy
"Tko ne riskira, ne profitira" :)
šta bi me razumio?! čoeče nisam xZn/%d&9rb (*ey) da to gledam!!= Citat =:
Izvorno postao member
žizs krajst! anblivbl!
Je, ali samo prve epizode, odnosno ranije, jer se kasnije pretvorilo u teeešku debilanu. Nešto kao i sa 'Prijateljima'.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
hahaha kaj ti znače ti znakovi ? bolje mi je to bilo nego ovo o mrtvacima dosadno ;D= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
E, ovo se sad pretvorilo u temu "meni najbolja serija ikad". Ako ćemo tako, onda "Dva metra pod zemljom".