Ciao svima,ja sam nova na forumu....
Vidjela sam nedavno presladak ženski mob samsung e 530!
Pa me zanima sve o njemu..ako netko zna(osim onog sto pise na gsm arena)...
Kad izlazi,cijena...
Hvala!
Pozdrav :thumbup:
Printable View
Ciao svima,ja sam nova na forumu....
Vidjela sam nedavno presladak ženski mob samsung e 530!
Pa me zanima sve o njemu..ako netko zna(osim onog sto pise na gsm arena)...
Kad izlazi,cijena...
Hvala!
Pozdrav :thumbup:
Pogledaj review
hvala...a zna netko sto se tice hrvatske....
Dostupan je putem oglasnika. [link]
Radje cu ja pricekat da dodje u ducane,sigurnije je...
.....nezgleda loše, ali meni se više sviđa onaj klizni(aneznam više jel je E ili D 430 ili tak nekaj)Baš dobro piše ženski mob.
mene isto zanima taj e530 za curu, zvao sam u europatrade, rekli da NE RASPOLAZU TOM INFORMACIJOM...
Mob je lijep samo da nema tu neku narančastu, rozu, ljubičastu ili koju već boju...
pa jer je namjenjen za pripadnice ljepseg spola :spin:= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
ugl, dosao je u ducane, cijena je 2390kn + PDV
dizajn je za 5!:thumbup: :thumbup:
Samsung je još jedan korak ispred drugih u dizajnu!!:) :)
Evo da vam javim,kupila sam ga!!!!
Ma mobitel je fenomenalan,cak sam dobila uz njega rozi privješčić,torbicu i slušalice....ma pravi ženski mob!
Opcije su identične ko i e720,samo još ima one dodatne ženske funkcije...
Strava....
Cijena 2699kn!:jump:
Nakon skoro 2 tjedna koristenja mob,vidim da ima dosta nedostataka...
Nekima mozda sitinice,ali meni velika stvar...npr:
1.kod zvona mob,moze se stavit ili samo vibru,ili samo melodiju,ili prvih 10sek vibra i onda zvono...glupo...trebalo bi bit oboje zajedno...
2.nemoze se radit nove foldere npr u slikama...a kod datoteka postoji mjesto gdje se stavljaju novi folderi(?!?!)
3.vanjske tipke za pojacavanje zvuka dok je zatvoren mob sluze za ukljucit svjetlo(umjesto zvuka)...
4.kompliciran kalendar...dok upisem jedan r-dan mi treba 15 min,jer koji put mi oce upisat podatke,koji put ne...
itd...
pzdrv
Di si ga kupila?
rijeka-handy centar...
ćao jogobella.
Ako zaista želiš taj mobitel, mogu ti reći da je to pravi izbor. Ja sam ga kupila prije deset dana i super je.... Ima sve što je potrebno ženskoj osobi i apsolutno savršeno izgleda..... vjeruj mi da nećeš pogriješiti. Cijena u trgovini mu je 3000 kuna :p
jao ljudi stvarno ne vide od kad su postovi...uglavnom, mob je super za curu, a za tebe jogobella informacija da nebudes tuzna...svi samsung telefoni imaju takve nekakve fore s tim zvonom nemre zajedno zvonit i vibrirat, osim ako sam ne napravis i imaju kompliciran kalendar
kalendar uopce nije kompliciran.:spin:
hm..hm...gore sam napomenula da vec imam taj mobitel,i vec sam navela i nedostatke...citaj ubuduce postove...:wstupid:= Citat =:
Izvorno postao whiteroses
hej jogobela... ti si pouzdana osoba da mi kazes mozes li mijenjati melodije poruka (na E350)- npr neku melodiju koju usnims ili mozes birati samo neku od fiksih?
hvala
pozdraf! :wave:
Za poruke možeš stavljati samo zadane melodije, odnosno za poruku ne možeš nasnimiti neku novu melodiju...
zahvaljujem! :spin:
Ja ti imam SGH E530 plave boje.Mogu ti rec da je mobitel super.Ima samo jednu manu ako ga koristiš non-stop baterija mu neće trajat više od dva dana(maximum).Sve ostalo je ok.Kako ga ja ne koristim non-stop meni baterija traje dugo.Reci mi koja ti se boja najviše sviđa.Javi mi se ja ti znam cijenu!
Da, šteta jer sam i ja nabavila E530 jer mi je baš slatki i prvo sam primijetila ovo za ton poruke. Sami tonovi njih 10 su skroz bez veze, pa sam probala staviti iz već postavljenih melodija telefona kao zvuk poruke - ali ne ide..šteta. Inače mi je stvarno odličan, a i kad idem u dućan ne moram više nositi papirić za kupnju nego imam sve na mobu i sve mi je izračunao..cakani :jump: