Radi sve i internet i mail,ali mms nikako da proradi.Da li može netko tko je složio mms na mpx200,wm2003 napisati točne postavke koje je upisao?
Printable View
Radi sve i internet i mail,ali mms nikako da proradi.Da li može netko tko je složio mms na mpx200,wm2003 napisati točne postavke koje je upisao?
Pola0 pitaj Henka13,on je to sredio,imao je problema,na kraju ih je rijesio!:)
Hoću hvala ti,a imam još jedno pitanje na koje sam zaboravio-gdje se na wm2003 uključuje irda za prijem signala,znači da meni netko pošalje nešto preko irde.Nigdje nisam uspio naći u meniju gdje da ju upalim.
A to ne znam,nisam obraćala pažnju na to.Nadam se da ce ti netko pomoci.
P.S.Kada kupis mpx220,javi se.
Obavezno,čak postoji mogučnost da bude doma već ovaj vikend,ako bude sreće.
Imaš PM od mene
= Citat =:
Izvorno postao pola0
U file manageru, menu,Send&Receive,Receive from IR
Gogi možeš li biti mal oprecizniji,jer nikako da nađem opciju za uključivanje,odnosno primanje,jedino što sam pronašao je slanje preko irde.
Zar nitko nema točne opcije za mms na t-mobilu?
Ne zelim ispast glup, ali za svaki slucaj, sto ti ne pasu postavke za mms za wm 2002?
Naslov threda je "Postavke mms-a wm2003 na t-mobilu" pa valjda je onda za wm2003
Ipak sam ispao glup:( Bit ce bolje slijedeci put!
Što je na kraju s ovim postavkama? Planiram i ja uskoro preci na WM 2003, na t-mobu sam, pa i mene zanima odgovor
pa kad Irena_zgb kaze da pitas Henka13 pitaj ga koliko sam vidio po postovima on je to rijesio.= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
mene osobno mms bas nesto posebno ne zanima.
Rješio sam mms nakon podosta muke,a stvar je bila u flešu.Nakon ponovnog fleša sve radi,a ono najzanimljivije je da nakon svakog hard reseta pojavi se neka nova opcija,a neka se izgubi.Isti slučaj je bio i sa flešom.Neznam netko je pisao da mu u sms-u neče pisati prvo slovo veliko,nije niti meni,ali nakon drugog fleša i to je proradilo.
Drago mi je da si rijesio mms,uvijek je nesto novo nakog svakog flashanja.
To mi je najbolji feature kod svih modernih uredjaja: nikad ne znas sto ce se desiti kad reinstaliras software:)))= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb