Nazvala sam RAM3,i kažu da će Motorola Mpx220 doći polovicom 7.mjeseca?
Namjeravam ga kupiti.Što vi mislite o njemu?
Od jednog lika sam čula da ima lošiji ekran od Mpx-a 200.
Na žalost,MPX-a 200 više neće biti :(
Printable View
Nazvala sam RAM3,i kažu da će Motorola Mpx220 doći polovicom 7.mjeseca?
Namjeravam ga kupiti.Što vi mislite o njemu?
Od jednog lika sam čula da ima lošiji ekran od Mpx-a 200.
Na žalost,MPX-a 200 više neće biti :(
Da i ja sam negdje na netu čitao recenziju o njemu i piše da ima lošiji ekran nego mpx200(nisam siguran ali mi se čini da je i malo manji),kamera je 1.3,ali isto tako da su slike dosta loše kvalitete.Ja sam ga imao u ruci i sigurno ču ga uzeti.Jedino mi se ne sviđa što je mini sd kartica pa treba kupiti novu.
ps:da li si pitala možda za cijenu?
Imao si ga u ruci?Iskreno reci mi svoje misljenje,kakav je taj mpx220?Ima manji ekran?
Nisam pitala kolika ce mu biti cijena,pitala sam da li imaju mpx200,rekli su da ga vise nece biti,da ce dobiti mpx220 polovicom 7 mjeseca.
Znam da mpx220 prima mini sd kartice,od 512mb na dalje.
Ima, ali nisam mjerio koliko,a iskreno niti nisam obračao onda pažnju na to kad sam ga proučavao.Ionako piše da je neznatno manji(mada je cijeli mob malo duži od 200).Meni se sviđa i sigurno ču ga imati možda i prije nego dođe u Hrvatsku.Čini mi se da ima i više interne memorije što je za svaku pohvalu jer ispada da ti giga kartica dođe samo za film jer sa svim drugim puniš i memoriju na mobu koje na mpx 200 baš i nema.
Ok,hvala ti!Cijena ce mu biti izmedju 3500-4000 kn.Onda cu kupiti mpx220.Mogu cekati do kraja 7 mjeseca,nikuda mi se ne zuri.Hvala ti.A sto ces sa mpx200?
Neznam još ali ču ga najvjerojatnije ostaviti,nikad se nezna pa neka bude lijepo on doma u rezervi.Jedino ako dođe kakva jako dobra ponuda onda...ali šta češ kad ljudi neznaju kako je dobar taj mobitel.
Koliko ti je star motorola mpx200?Ja sam imala star 4 mjeseca,ukrali su mi ga,na zalost
Da istina da ljudi ne znaju kako je dobar taj mobitel
Tu negdje je i moja oko 5 mjeseci.
Hvala ti Johnny7777!
SUPER JE TAJ MOTOROLA MPX220!!
Kupit cu ga,nije loše!Sličan je kao mpx200,samo ovaj ima kameru i prosirivu memoriju
THANKS,JOHNNY7777! :kiss:
:thumbup: meni je tipkovnica ljepša.sve u svemu ok :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Da ljepša je.Super izgleda.Slike su normalne.Nećeš i ti valjda to kupiti? :)
Ne,samo mi je ljepi,ja sam s mojom ciglom (za sad)zadovoljna. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
ok je mob,imao sam ga u ruci,na crno je bio290e,a u srbiji je u dućanu 275e,tak da kod nas bi trebao biti oko 3000kn...istina, manji je ekran,nije tako dobar ko na mpx200,jedina prednost u odnosu na mpx200 je kamera i wm2003,sve ostalo je na strani mpx200,tako sam pročitao u recenzijama a i to je moj subjektivan dojam,e da ima i bt,ali kamera ostavlja dojam obične vga640x480,a ne 1.3mp....lijepi je mob,ali mpx 200 mi je nekak draži....čisto subjektivno
Pa da li onda znate di ima jos za kupiti motorole mpx200????
Neznam da li ima Frigo (mislim da ima) dučan u Zagrebu oni su ih imali i cijena je bila 1500 kuna.
Frigo više nema na prodaju mpx200 :(
Irena ima u Frigu,imaš pm
Pola0,poslala sam ti PM
imao sam ja mpx220 u ruci...i meni se činio definitivno prevelik...pogotovo za u muški đep traperica...i mislim da je bio od svietlo sivog metala izvana...a ekrana i ostalog se baš i ne sjećam...
Možete zatvoriti ovu temu!Imam Motorolu MPx200,upsjela sam ga kupiti,novi je.Može ovu temu :closed: Hvala!
:thumbup: Bravo za tebe i čuvaj ga ko oko u glavi!!! :closed:= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Hvala Lili,naravno da cu ga ovaj put dobro paziti!Thanks!:kiss:
ŽELIM ZAHVALITI POLA0 NA POMOĆI!LJUDI MOJI,ON JE ZASLUŽAN ZA TO STO MI JE REKAO DA U KOPRIVNICI IMA MOTOROLE MPX200 I REZERVIRAO GA ZA MENE,ON MI JE PUNO PUNO POMOGAO!USPJELA SAM KUPITI MOTOROLU MPX200 ZAHVALJUJUCI NJEMU!
Pola0,PUNO PUNO PUNO TI HVALA!!!! :kiss: :kiss:
I naravno ostalima zelim zahvaliti na trudu i pomoći :kiss: