Ajde odgovorite mi na ovo pitanje
Printable View
Ajde odgovorite mi na ovo pitanje
Fiat Uno diesel zakon za popravljat'... ;D
man, ti si skroz fulao forum...
:tomato: :wall:
za sada je u mom malom puntu problemazicna samo elektronika(tj. prerano rikavanje zarulja prednjih svjetala). Inace, autic je zakon - motor(dizel od 80 konja) je prava milina... :cool:
nemojte vi meni protiv fiata!!!!!!:cry: :cry:
Nemoj te vi meni protiv talijana!
Boriss nas hoće posvađati ovim threadom;D
Možda i je fulao forum, ali ovo je cafe u kojem brijemo o slobodnim temama koje ne moraju biti vezane uz mobilne komunikacije...
Ako nekog to zanima, auto-klub je prije par brojeva (broj 425, str 16.) objavio rezultate vlastitih i TUV - ADAC istraživanja o toj temi. Uglavnom najlošje su prošli Renault i Fiat. Japanci su tradicionalno najpouzdaniji.
svejedno mi volimo talijane
Tako je!
Osobito Fiat-a... ;D
ja baš ne volim zaljane posebno fiat, ali i renault je dosta kvarljiv...
ma dobro je reko karaman, ovaj je definitivno fulo forum...
Ali nam krv odma' jače zakola...
Auti, auti... ;D
Kod nas vlada misljenje da su Njemacki auti najbolji. Medutim prema ADAC-u u prvih 10 su uglavnom Japanci, poneki francuz (Peugeot i Renault) a od Njemaca samo Mercedes i BMW. Audi, Ford, Opel i VW su ispod 10 mjesta.
i ja mislim da su njemci najbolji...
evo npr. ja imam (moja stara) ford focus 1.6 i nikad nije imo ni najmanji kvar... naravno, ako uzmemo u obzir da je u mom dvorištu več... hm... 4 godine... i da stara svaki dan ide u sloveniju na posao (u krško) btw (ne nuklearka, da nebi bilo...)
elektronika, sve je superrr
Imam i ja tj. moja stara Fiat Punto i fakat je zakon auto samo šta stvarno često rikavaju svjetla...Btw skužila sam da ih nekada treba samo dobro prodrmati da prorade, a ne stalno mijenjati žarulje.:cool:
Znači stvar je u kontaktu... treba ga počistiti i malo "izvući" da žarulja bolje legne na kontakt... 3 minute posla.
al kod nekih auta je stvarno teško i komplicirano doči do žarulje...
Da stvar je u kontaktu i istina da je kod nekih modela fakat komplicirano doći do žarulja npr. u Puntu otraga dok mijenjaš, al dok se skuži princip onda je ok.
nije dobar znak ako uspiješ skužiti princip :lol:
VW POLO mora u servisu skidati pol auta da i se došlo do žarulje tako da izmjena obične žarulje traje oko 2 sata! Užas! VW!= Citat =:
Poslao: flOorKilla
al kod nekih auta je stvarno teško i komplicirano doči do žarulje...
ja ti ju zamijenim za 5 minuta!
(ali ti onda oni poslije mijenjaju far)
:jump:
ma meni je punto zakon i ne bi ga mijenjao... :cool:
ali promjena zarulja... tko god je smisljao sistem promjene zarulja mora da je bio na teskim drogama. Jedini bezbolni nacin(kod prednjih zarulja) je da odsarafis far, pomaknes ga i onda mijenjas. U svim ostalim slucajevima je ili puno kompliciranije(osim ako imas sitne ruke, onda je lako) ili moras odsarafljivati neke ostale dijelove auta. A sto je najbolje, od kljuca u opremi auta nisam vidio ni k, pa sada ti mijenjaj.
Provjerio sam si danas kontakt, totalno je skuren(a nemam pojma zasto) :D