ne mogu provjerit stanje računa
imam f500i
jel to do mobitela ili do vipa
Printable View
ne mogu provjerit stanje računa
imam f500i
jel to do mobitela ili do vipa
moguće da je do telefona. pokušaj s drugog telefona. Za kod *101# operater ne garantira da će uvijek raditi. Neki puta na Nokijama ima problema i po 3 tjedna to ne radi pa opet proradi.
nikad cuo... meni radi sve savrseno s nokiama.
NEKI puta.
...i kod NEKIH nokia...ja dosad ni sa jednim mobom nisam imao problema...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
vas je zasada dvoje. mislim da je ok mil. korisnika za koje ne znamo još uvijek u većini. Ne dešava se to tako često, tako da nema pravila. Taj kod je samo opcija i nemoraga GSM standard podržavati.
a jel moguće to kako drukćije pogledat osim na mobitelu
Pozivom službi za korisnike ili na vip portalu korištenjem opcije Moj VIP (ovo vrijedi za registrirane korisnike)
pogledati na mobitelu NE, ali ako se sjetiš da postoji broj 0917788 i pažljivo poslušaš onu tetu onda češ skužiti čemu služi tada pritisak na tipku 1 .
možeš i na netu ali mislim da je ovo jednostavnije.
A jesi probao sa drugim telefonom i svojom karticom dali ti radi?
da, sad sam probo
na burazovom mobu radi
jedino da probaš baciti telefon na tvorničke postavke. Prvo si sve zbekapiraj iz telefona i ako ti se da zajbavat okini reset iliti tvorničke postavke. ako ne onda bi možda novi SW pomogao. Ako nje neka crnina u pitanju vjerujem da ti garancija još traje.
...vjerujem da je problem u sw-u, jer kod frendice sve normalno radi...trkni ti do servisa (ili Vipa), pa ako imaš garanciju nek ti stave novi sw...= Citat =:
kakav VIP ??? CRNI Emineme pa šta ima VIP stavljat SW. Nemaju oni servis.= Citat =:
Izvorno postao Eminem
nemoj čovjeka šetat.
Telefoni kupljeni kod operatera nakon kupnje samo mogu otići na servis ili ako se u roku 48 sati vrate na prodajno mjesto i ako se utvrdi nefunkcionalnost istog.
Ovlašteni servis odnosno distrbuter za HR dalje hendla aparat i to piše u garantnom listu.
Ako ti je prije radilo onda bi reset trebao pomoći.
Nije istina jer recimo u Zadru Vip salje mobitele na servis ako im se obratis, a i neki drugi prodavaci...= Citat =:
...moj lapsuz :) , nisam za to znao jer već dugo nisam kupovao na ovlaštenom prodajnom mjestu :retard: ...= Citat =:
Pa normalno da šalju. Šalju u svakom VIP centru u svakom gradu. Ali čovjek je iz ZG-a. Šta če ić u VIP centar da mu oni pošalju telefon 5 kilometara dalje ???= Citat =:
Izvorno postao andro2001
Slanje je iz usluge ako je telefon kupljen kod njih, ali ako se utvrdi da je kvar prouzročen nestručnim rukovanjem ili mehaničkim oštečenjem onda se i to slanje fino naplati.
Sorry na offtopičarenju al sam morao ;) (bar je vezano za operatere)
sad radi
ne znam šta mu je bilo, ali sad radi normalno
= Citat =:
Nisam ja ni mislio na Zagreb, jer tu bez razmisljanja odes do Mobisa, ali nije tako u drugim gradovima. Eto samo to sam zelio reci! :spin: :spin: :spin:
dobro, ova rasprava je u biti malo vezana za samog operatera, a više za sam mobitel, no dobro. bitno da je rješeno