eto vlasnici ove nokie nek mi nešto kažu o njoj, izgleda mi baš lijepa. ;D
Printable View
eto vlasnici ove nokie nek mi nešto kažu o njoj, izgleda mi baš lijepa. ;D
moj frend ju ima....nije mi baš nešta,veći nego obični preklopnjaci...kamera spora,mora se okrenuti displey,totalno nepraktično,jedino šta ima symbian...je elegantan a cijena mu je pal,može se za 250e nabaviti u oglasniku
ma može se nabavit i za 190e u oglasniku. danas sam gledao. al zanima me kakve mem kartice ona koristi??
brijem mmc,ko i večina njoka...ali čemu to?šta će ti taj mob?
ma eto samo pitam jer mi ne izgleda loše mob, možda bi ga uzeo.
koristi mmc, al koje; obične, rs ili dv rs??
ove za ovu moju 6630 su ove dv rs i koštaju ko zlato. ustvari ona od 256 Mb je preskupa, a i nigdje se ne može nać za kupit. :-/
e da zato ja nisam 6630 kupio...ma obične brijem,pa taj mob je izašo poslije 6600 brijem...a šta češ svoj prodati?ak pređeš sa svog na taj ,bit češ razočaran...
:) ima ju moja "šefica"ona je oduševljena,meni nije nešto.
normalno da je oduševljena kad je ima, a prije tog je imala 3210!
:thumbup: e nije nego Simens sl 55= Citat =:
Izvorno postao smogovac
6260 (moga srca vlasnik) koristi MMC reduce size (znači one manjih dimenzija). Trebutno cijena u HG-u za 256MB je 180kn ili 250 za KIngmaxovu verziju.
Meni je stvarno lijep, a nedostatke mogu uputiti samo malo lošijem joysticku (čuj, ak ga koristiš za igranje kao ja će biti lošiji no za browsing je dovoljan) i nekim nedostatcima (http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...94#post183894).
Što se samoga softwarea tiče odličan je a izgled znaš kakav je.
hm, dobro. mob izgleda savršeno, jedino što je malo prevelik, al na to sam navikao (ipak sam imao p800 ;D ).
stvarno sam u dilemi. na ovom mom me stvarno je** ove dv kartice i to mi je glavni razlog što bi ga mjenjao.
a valjda će pojeftinit!
eto hvala ekipa! :thumbup:
ali onda zamijeni za neki dr. ili pričekaj nove njoke,ovak ideš korak u nazad,mislim ok je mob,ali ti se to sad ne isplati
ma vidim i ja. zato i neću mjenjat. al nikako dočekat ovaj n91! a i kad dođe bit će preskupa. :-/ :-/ :-/
štedi,štedi,štedi......
Samo da Vas upozorim da polozaj navi tipki na gornjem dijelu odvojeno od ostalih tipki zna biti jako iritirajuci, mozda je to subjektivno al nisam jedini koji ima takvo misljenje.....
Je, istina.
meni je super..prvo jer sam skinuo sve ove igrice sa neta..cca..60ak i sve mi rade na aparatu.. :comp: :) ..sve sam ih isprobao i sad mi ih je dosta..sad mi sluzi kao mp3 player :king: :afro: :freakout: :sheriff: :crazy: :coolmad:
Ja sam trenutno prešo na gledanje filmova preko njega. :)
Sad mi je malo žao što nisam kupio karticu od 512mb :(
Pazi da ne pokupiš neki virus...nadam se da imaš koji antivirusni program...= Citat =:
Izvorno postao roleri
imam simworks,kasperski,i klantivirus :comp:= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
sad je samo mp3 player i zika
jel ova nokia ima stereo il mono izlaz????
JA eto prešao sa 6600 na 6260 i mogu reći da sam primijetio veliku promjenu u veličini i težini u pozitivnom smislu. Imam 512 MB miniMMc i ne znam kud ću s memorijom. Sad se mislim prešaltat na n71 kad dodje pa prodajem 6260 za 200 eura, ...PM. Ako nekog zanima bilo što u vezi ovog mobsa na raspolaganju sam
Koristim P910i, v525, mpx200, Nokiu 9500, pa sad i N6260 i imam dosta visoko mišljenje o njoj.
Mana su joj tipke ispod ekrana znači nestandardno mjesto za navigacijske tipke, tipku za potvrdu... ali sam brzo navika, toliko da su mi sad neobični drugi mobiteli. Nema nikakvo rješenje za nekakvu dojavu primljenih SMS ova ako je mob zatvoren jer nema vanjski ekran, ali se to da riješit programima koji te u nekom razdoblju po tvom podešenju ponovno upozore na SMS tonski.
Jedna je od rijetkih Nokia kojoj se kartica (dual voltage reduced size MMS) vadi bez gašenja mobitela (hotswap), ali se ipak mora dizati poklopac baterije.
Što se tiče audio izlaza, po specifikacii je stereo za radio, a mono za MP3, i meni dobro zvuči (radio).
Programa i igara za nju (Series 60 Symbian) ima po netu u ogromnom broju, kome je to važno.
Sve u svemu mobitel je dobar kad se naviknes na neke hardverske specificnosti.
Signal "hvata" odlično, puno bolje od dosta mobitela koje sam vidio na jednom specificnom mjestu gdje malokoji mobitel uopće ima signal HT ili VIP mreže, a ovo čudo uspijeva. Audio kvaliteta u razgovoru je odlična, ali s slusalicama preporucujem smanjenje jacine zvuka kod dolaznih poziva, jer za razliku od jačine zvuka dok se sluša radio (koja i nije neka), u razgovoru se "dere".
Jel mi mozete reci kakvo je stanje baterije kod vas na 6260. Je li normalno da traje 2-3 dana?