Evo kupujem zvucnu karticu pa me zanima sta vi mislite koja zvucna kartica do 1000kn-a.Jer ova integrirana mi ne pruza ugodjaj u igranju na netu :comp:
Uzeo bi audigy od 700kna iz ve mila ali mozda vi imate neko bolčje rjesenje
:thumbup:
bok
Printable View
Evo kupujem zvucnu karticu pa me zanima sta vi mislite koja zvucna kartica do 1000kn-a.Jer ova integrirana mi ne pruza ugodjaj u igranju na netu :comp:
Uzeo bi audigy od 700kna iz ve mila ali mozda vi imate neko bolčje rjesenje
:thumbup:
bok
Ajde prvo reci za sto ti zvucna treba??????????Oces samo slusat glazbu,spajat neke vatrene zvucnike ili ti treba neki jaci studio model koji ima 2 front panela i sluzi za usnimavanje glazbe sa miksete(predpostavljam da to ne)???
1000 kuna za zvučnu?!?!?!? 200 kuna uvrh glave. Onaj tko mislim potrošiti 1k kn na zvučnu, zna za što mu treba i što će kupiti...
za 1000kn se može uzet polu-profi zvučna...
vidio sam neku 5.1 za 112kunića hehe! a upikni neku 7.1 spoji light show.... i bit češ faca ,kupi one neonke kaj onak pulsiraju(ne jako ali pulsiraju)i tak,I ONDA SI FACA
....aaaa, 1000 kuna - moj savjet kao i gogo zvučna do 200 kuna za ostatak kupiti neku linijicu sa mp3-cama i nitko sretniji...
tako je,ne vis eod 200kn
osim ako ti ne treba neka bolja
ja imam Audigy 4 pro.ali koristim sve njezin mogucnosti,i meni onu najvazniju: RECORD
pretpostavljam d aneces to raditi tak da je 2ookn skroz dosta za dobru zvucnu