evo nove promo tarife.
baš i nije nešto, ali dugopričci bi se mogli razveseliti.
http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3...&idnews=287461
Printable View
evo nove promo tarife.
baš i nije nešto, ali dugopričci bi se mogli razveseliti.
http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3...&idnews=287461
:) ma da sad još i da kupim bon od 200.Kaj got.
...brat kupio novu karticu i dobio je tu tarifu...e sad ne znam kako to ide, ali za Vip.friends broj izgleda da to ne vrijedi, nego samo za ostale pozive...
za VIP friends isto tako vrijedi.ali ti se i on inaće naplačuje 2,5 kn/min
...aha, e to me je mučilo, jer nisam znao koliko na kraju naplaćuje tu 1 min, iako sam vidio cjenik...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
"VIP.sms poruke naplaćuju se kao u VIPme.CALL tarifnom modelu.
Pozivi prema VIP.friends broju naplaćuju se kao pozivi unutar VIP mreže."
tako piše nanjihovoj stranici.
Ta je tarifa mamac za naivne. Većina poziva je kraća od minute, a pričalice su ionako vezane najćešće uz jedan određeni broj i povoljnija im je tarifa 0. Netko u VIP-u krivo razmišlja. Trebali su ostaviti prvu minutu na miru, a nakon minute dati popust ili bar ostaviti obračunsku jedinicu 15 sek. za prvu minutu.
...a hebiga sad, nekome će to i odgovarati, ali kao što kažeš - većina je fokusirana na jedan broj tako da je tarifa 0 puno bolji izbor...a i ova tarifa neće trajati za stalno, to je samo preko ljeta...= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Puno bolja je bila ona "Spasilačka tarifa" kada se kupnjom bona od 200kn, minuta razgovora prema VIP mreži plaćala oko pol kune/min. Ova tarifa je, po meni, promašaj...
da al je bilo prema VIP mreži. znaći plačao si i dalje preko 2,5 kn / min prema drugim mrežama. Sa ovom tarifom možeš razgovarat na fiksni broj 15 min za 2,5 kn.
Naravno ne odgovara svima, ali sad kad se ode na more pa onda treči, četvrti dan fino se polako počneš javljat frendovima i lagano po 15 min sa svakim pričaš kak ti je i što je novo doma. Nekima će ipak odgovarat.
:) ma bolje mi je poslat mms za 1,83 imaš sliku i sve opišeš za 1min. ;D
Meni je ovo ok, mislim da ću si uzeti neki vip.me broj za prek ljeta...
jel to vrijedi za ama baš svaki poziv ili samo za prvi nakon obnove bonom?
dakle pričaš 14:59 min i onda poklopiš pa opet nazoveš... ??
I kakvo je stanje za VIPme korisnike koji su na top-up-u preko kartice (150 kn mjesečno)?
što se tiće Top-Up-a tu si livada. Piše ti u Ugovoru da nemožeš sudjelovati niti u jednoj akciji.
Vrijedi za svaki poziv, ali se nebi kladio u onu sekundarku na mobitelu, par sekundi prije prekinuti nije problem.
Jasno, jasno... tnx!
Morat ću aktivirat jedan od brojeva iz državne rezerve... ;)
možda ti je to bolja opcija. onda nemoraš niti nadoplatiti sa 200 kn taj broj.
Pa to sam si i mislio, ovak i onak imam te brojeve koji su došli s telefonima iz predhodne akcije (top-up)...
mislim da se stvarno rijetkima isplati ta tarifa, prisiljavaju te da vise pricas jer jedino tak neces pusit lovu