ak vam se da i imati nekih iskustava s ovim modelima, usporedite ih...koji ima bolji ekran?bolja kamera?itd...mogu ga nabavidi za 230e pa me interesira...
Printable View
ak vam se da i imati nekih iskustava s ovim modelima, usporedite ih...koji ima bolji ekran?bolja kamera?itd...mogu ga nabavidi za 230e pa me interesira...
ovak iako je kamera jednaka meni je d500 puno ljepsi dizajnom...jedina prednost ide nokiji na racun mmc-a...
Meni je Nokia bolja, što izgledom a što i spomenutim MMC-om. Ali da pitam makar je off- SE K750i ne bi?
gle, i ja sam bio u dvojbi N6230i i e720, nakraju sam kupio samsunga, jer:
1. ima 15 tisuca puta bolji dizajn
2. opcije nisu toliko gore od NJOKE
ALI, da imam 40 godina i poslovan sam covjek, uzeo bi njoku, mobitel je prepredobar funkcijama, ali sto ce ti taj ruzan dizajn, koji se nije promijenio 5 godina!!! to ti je moje stajaliste! dakle:
NJOKA-funkcije
SAMSUNG-dizajn
sto ti je vaznije sam biraj!
Samo pazite da vam se flat-kabel ne sj...e na tim Samsunzima.
To je vrlo vrlo česta pojava kod pogotovo preklopnih (E700 i njegovi nasljednici) ali vrijeme pokazuje da nekada zna otići i na kliznim modelima (da, čak i na D500).
Iskreno nemam pojma što se događa s tim Samsungom koji je nekada davno bio sinonim za kvalitetu, a sada vas skoro svaki trgovac kojemu je stalo do mušterije mora odgovarati od njegove kupnje.
Moj glas ide definitivno 6230i, bez ikakvog premišljanja.
P.S. ne znam kakvo je stanje s kvarenjem E720 i novijih modela, ali ovo do sada je katastrofa
...ovako, odnos ekrana je ovakav:
6230i - 208*208 pix <<>> D500 - 176*220 pix ...
...a izgled je stvar ukusa - ja bi uzeo d500 jer mi je nekako lijepši i puno privlačniji, a to, što se tiče kvarova, baš i nisam previše upućen u to tako da ne znam da li je istina ili ne...
Teška situacija...mislim da bih se odlučio za D500 :)
Glupo mi je to kaj je 6230i ista po izgledu kao i 6230 (ima nekoliko sitnica koje su jedva uočljive i to onima koji se kuže u mobove)...
Ne moze se dizajn uzimat kao prednost/nedostatak jer je to stvar ukusa... Meni i Nokia i Samsung dobro izgledaju.
Samsung sam probao koristit i mob je odlican, nevjerojatna kamera (CCD), odlican ekran i hrpa funkcija. Nokiu nisam koristio, makar smatram zamjerkom malu povrsinu ekrana. I Nokia ima veliku prednost - MMC.
ma ja imam d500,ali mogu nabaviti 6230i za male pare ,pa ne znam dali mi se isplati prelaziti na toj mob zbog 500kn uštede...
UPOZORENJE:
Molim da se vratite na temu, a bilo koje daljnje spominjanje reputacije vodi ka upozorenju,a možda i banu.
MODERATOR
Ja bih svakako prešao jer je tu ipak MMC, a i ekran je bolji... (iako je i meni Samsung puno ljepši)
a ekran je oštriji ,ali ne bi reko da je bolji...manji je,a i neznam dal prašina kao na 6230 isto ulazi unutra...
Pitanje je u koji mobitel prašina NE ulazi...
istina,imao sam 6230 i jednom skinem maskicu da stavim mmc u card reader i jao...gotovo,više nikad čist...i to me tako iritiralo i naravno prodao sam ga...nadao sam se da je to na 6230i nekak riješeno,ali vidim da je sve isto