Kojim programom mogu staviti 2 dvd-a na jedan!
Printable View
Kojim programom mogu staviti 2 dvd-a na jedan!
Sam ne znam na koju foru to misliš izvesti. Jedino kako možeš dva dvd-a stavit na jedan je ako nabaviš dual layer dvd-e koji imaju 8.5 GB
Koji btw kostaju negdje 50Kn ak se nevaram a i neznam kak ih snimit?!
Snima ju se kao i obični ako imaš nero 6.6 ili noviji, a u HGspotu je paket od 5 medija 250kn ako se dobro sjećam.
Imam 6.3.1.17 u njemu nece jel ima neka posebna opcija ili samo filam do 8GB?
Ma ako shrinkam obicni 4.7gb na pola da li 2 dvda mogu staviti na jedan? Kako sa menijima? Koji se pojavi prvi?
Kraj skale popunjenosti je padajući meni u kojem izabereš koji želiš koristiti, dakle, vrlo jednostavno.= Citat =:
Izvorno postao Šile
@kresoml: Ako uspiješ toliko shrinkati, filmovi će izgubiti na kvaliteti, a trebao bi ih staviti u mape ako želiš da oba filma rade sa menijima, a kako će ih DVD prepoznati, nemam pojma.
Dark, nisu filmovi u pitanju nego neka sranja o yogi i pilatesu sto frendici moram sprzit pa me zanimalo jel bi mogao to na jedan dvd stavit! jedan ima 3.7gb drugi 4gb! Nema tu velikog gubljenja na kvaliteti, ne shrinkam niti na 50%!
Probaj ovim ili traži nešto slično
DVD Composer
čovjek traži kako to da napravi shrinkom!!! dajmo mu kvalitetan odgovor!
sorry mal kasnim, al moždati pomogne...
na menije zaboravi, jer će ti biti jako loša kvaliteta slike... uglavnom skontaj si glavni film... sa shrinkom, odi na reauthor i samo njega zripaj na hard u vts formatu...
nakon toga isto ucini sa drugim dvd-om...
i zajedno ih stavi u jedan folder...
tada opet udji u dvd shrink i ubaci si oba filma (oba vts-a)
i snimi ih na dvd...
uglavnom prikaže se prvi film i ima chaptere, a ako hoće drugi amo hlikne na next....
ako ipak hoćeš da ima meni, sam ga napravi koristeći nero vision expres....
pripazi da kad ripaš dvd-e, da ti svaki main movie sa pojedinog dvd-a ne bude veći od 2150mb...
provjereno radi, jer sam ja to već radio... isto sa tim nekim vježbama...
ili ako ti se ne da eb*vat sa tim (jer to ćeš sve raditi minimalno 1h) za cjenu od samo 3kn kupi dvd i sprži joj posebno...
edit provereno-> provjereno
Nije mi se dalo eb*vat sa tim! Ali za iduci put da znam! Hvala!!!= Citat =:
Izvorno postao Krompirko