-
postavke maila na wm2003
Instalirao sam wn 2003 na mpx200,radi dobro samo imam jedno pitanje.Prije sam u porukama imao postavke za mail i radio mi je dobro,međutim sada tih postavki nema i neznam kako da sad podesim mail.Isto tako je i sa mms-om,znam da treba staviti program za mms,ali u accessories-u isto tako nema nikakvih postavki za mms.Probao sam staviti onaj mms sa cd-a,ali ništa.
-
cuj ja sam ti sve napisala u ovoj temi MMS postavke za wm2003,tu ti je,potrazi ga,tam ti sve pise
I ne znam kojeg operatera imaš?Bolje bi ti bilo da u profilu napises koji mobitel imas i kojeg operatera imaš,da bi ga drugi vidjeli i savjetovali ti
-
-
Imam t-mobile i pogledao sam tvoje postavke za vip,ali kako sam prije naveo pod opcijama sms-a nemam opcije za Email.Znači da li treba neki poseban program za mail ili nije dobro prošla instalacija wn 2003.
-
Ne treba poseban program za mail,to ti ima u mobitelu,samo treba program za mms.Ako ti wm2003 dobro radi,onda je fora u postavkama.Možda si nekej krivo upisao,pogledaj ponovno i polako.Procitaj sve na onom linku koji sam ti poslala.Ja zasada nemam motorolu mpx200(ukraden mi je) :(
-
Da vidio sam na žalost da si ostala bez njega.Mob radi dobro samo mi to nije jasno jer uopče nema postavki za mail,a internet radi bez greške.
-
Nema postavki za mail?Ako nema onda ih upiši.
Ma ok je kupit cu mpx200 ili 220 ako ga ne nadju i drugi put cu paziti.
Probaj upisati postavke za mail.Pa mi javi
-
Sredio,hvala ti na pomoći i nadam se da češ pronaći svoj mob.
-
Nema na čemu.Ja se ne nadam jer bi vec javili da su ga nasli.Hvala ti.