Danas su mi ukrali motorolu mpx 200 :(((((
Mogu ga nekako naci?Imam napisan IMEI.Kaj da radim?
MOLIM VAS POMOZITE MI!
Printable View
Danas su mi ukrali motorolu mpx 200 :(((((
Mogu ga nekako naci?Imam napisan IMEI.Kaj da radim?
MOLIM VAS POMOZITE MI!
prijavi ga policiji,sječam se da je netko ovdje imao isti problem i dobio je telefon natrag,potraži malo po starim topicima
tako je prijavi policiji, i daj im svoj imei i oni ti ga mogu naći,samo je pitanje dali će htjeti,tj. imati vremena...za stručan savijrt obrati se dj velji ,on sve zna....
probaj ako imaš nekog u muriji... jer ako će ići običnom procedurom bit će jakoooo kilavo...
slažem se,ak imaš nekog,to bi se brzo trebalo srediti...
sve to stoji, no iznimno su male šanse da će ti to napraviti.
iako je policija u službi građana, oni takvo nešto izvode samo u slučaju da osoba koja posjeduje traženi mobitel bude krivično gonjena. uglavnom, treba nalog i slična administracija, a njima se to jednostavno ne da.
ako imaš vezicu, onda možda, ovako teško.
sretno
a kako ti je ukraden mob? su te napali na ulici :)
Ljudi nije smijesno,u bedu sam stvarno,to mi je bio najbolji mobitel na svijetu.
Mislim da nece imati vremena za to,pa odustajem,ali pitam da li ga mogu nekako blokirati da ga taj kreten ne moze koristiti???RAM ce to uciniti je li?
Potrazila sam za onoga koji je imao takav problem,uopce ne postoji na ovom forumu,ZASTO???Nemrem ga nigdje naci.
Imam jednoga koji je policajac pa cu njega pitati.
Floorkilla-NIJE SMIJESNO!Nisu me napali!!!!
Oprostite sto sam lose volje s pravom,zato mi pomozite KAKO DA GA BLOKIRAM!????
Pa blokirati ga mogu samo operateri dakle kad se dotični bude spajao na vip ili t-mobile oni ga mogu blokirati preko imei broja, ali neznam dali je to praksa u lijepoj našoj
:cool: Baš mi te je žao.Nadam se da češ to uspjt sredit. :eek:
blokirati ga nemožeš nikako ako nisi prije imala neku aplikaciju koja služi toj svrsi (vidio sam da postoji za symbian)
...neželim sada dirati u bolnu točku, vidim da si osjetljiva ali možda bi sljedeči mobitel mogo biti symbianer ;D :thumbup:
probaj nazvati operatera da ti ga blokiraju ili lociraju, mozda ako nekog znas u vipu
Evo me,bila sam na policiji,podnijela sam prijavu i sve i IMEI,sada cu cekati.Ako ga ne uspiju naci,dat cu ga blokirati preko imei broja.kupit cu isti takav ili mpx220,ti mobiteli su mi najbolji,ne zanimaju me drugi mobiteli.VIP zna blokirati preko IMEI broja????
Sigurno zna, a da li želi?
Naravno da zeli ili cu ih tuziti.
ja sam bio svjedok dok su blokirali u t-mobile...imaš u oglasniku jednu mpx220, u ramu su rekli da ima možda neće ni doći...u oglasu je oko 2000kn
mislim da je ta rasprava u podforumu općenito o mobitelima...= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
blokirati ga može samo operater, u ovom slučaju 2 komada.
ako si bila na pretplati, nadam se da si zablokirala karticu, to možeš bez frke.
operateri ne blokiraju mobitele već ih traže (lociraju) na zahtjev Policije. tako da ih možeš tužiti ali češ samo bacit pare jer nemaš nikakve osnove za tužbu.
mogli bi blokirat...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
građanaska tužba je 800KN, ako se ne varam, a osnova je otuđivanje privatne imovine.
Samo je pitanje koliko se to isplati...
znam da bi mogli ali to nije praksa. a i nije im u interesu jer je to potencijalni potrošać Sve dok ne bude zakonski regulirano to se nažalost neće provoditi. Ali meni je bolje ako ga pronađu.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Što se tužbe tiće oslonio sam se na Irenin post odozgo gdje spominje da će tužiti operatera ako joj ne blokira telefon.
jel ti kao dokaz moraš dati račun ili kak? mislim kako dokažeš da je telefon tvoj? npr. ja frendu stržim neki telefon za 1000kn i nedam mu račun, i sad ja mogu reći da mi ga je ukrao?
Joj,kinfa kakve ti gluposti muljas,sorry,naravno da je mobac bio moj,nisam trebala to dokazati,joj!PSve sam prijavila policij,sada mogu cekati.
Ako ga ne nadju,:(
Onda cu kupiti isti takav ili mpx220,raspitat cu se za taj mobitel.
Kakav nered-hvala ti.Naravno da bih ih tuzila,pa moraju da blokiraju mobitel,ne mogu dopustiti da se taj kreten igra mojim mobitelom.Cak nema i punjac,moj je doma.
Inovator-imala sam bon,ne pretplatu.
Srecom prepoznala sam tog covjeka,i opisala sam im tocan opis svega.
KOJI JE TO KRETEN!!!!PRAVO DJUBRE!Sorry na takvim rijecima,nadam se da me razumijete.
VELIKI POZDRAV SVIMA
nažalost NE moraju blokirati telefon. Ta se usuga nigdje nije nudila u uslugama koje taj operater nudi. Pitanje je i dali uopće imaju 100% mogučnost blokiranja telefona. Postoji mogučnost blokiranja broja koji koristi određeni IMEI pa bi trebalo cijelo vrijeme pratiti što se dešava s tim tvojim telefonom. Ako se staviš u tu situaciju tako tebi netko može prodati (posuditi) telefon koji je maznut i operater ti blokira karticu ni krivoj ni dužnoj što ne smiju.
Kužim te u potpunosti ali je sve na Policiji da odradi.
A kako ti je digo mob?