:kitty: Poslala sam sliku kaj sam danas slikala. :spin:
Printable View
:kitty: Poslala sam sliku kaj sam danas slikala. :spin:
Dobre su ti frednice!!!!!
:) Pa da,nego kaj(slavonke)
eh,, evo i ja sam poslala fotografiju,,, :)
pozdrav-
evo jedna poslastica je gore - panasonic dmc-lc1, onaj s leica objektivom.... malo je velika fotka, ali jako dobro pokazuje kakav je fotić, onak fotkano u sumrak, krupni plan... fotač je oko 10k kuna čini mi se pa eto, procijenite jel vrijedi tih para :)
:thumbup: Super je ispala,pogotovo jer je bez fleša.Valjda vrijedi tih para,ovaj Fuji skojim je snimana ovamoja slika koštal jeprije 3 god.4tisućice(zbog dodatne memorije i sitnica) ali nisam oduševljena slikama.= Citat =:
Izvorno postao zappan
Za takve stvari za koje mislite da su vrijedne pokazivanju javnosti postoji www.deviantart.com, moju možete vidjeti na http://franini.deviantart.com/gallery/
Ova tema je, kako se i u samom imenu upucuje, namjenjena ostavljanju komentara, opaski, misljenja, savjeta ili bilo cega slicnoga, a u vezi sa slikama ili raznim drugim korisnim sitnicama, a koje ce se u buduce (nadam se) moci naci na cafemobil G-mail!
Ovom prilikom molim korisnike da komentari u najmanju ruku budu smisleni (dakle postedite forum komentara "LOL" ili ";D" ili slicno)! Gomilanjem opisanih ili slicnih postova ovu cemo temu samo uciniti zagusenom i nepreglednom!
Zahvaljujem na razumijevanju!
evo poslao sam nekoliko plakata za filmove pa pokušajte odgonetnuti koji su filmovi u pitanju.
:thumbup: Lijepo je na Mrežnici! (dobra fotka)
...1. samo da pitam - nije li mail account namjenjen slikama uhvaćenim fotoaparatima, jer Silvano je poslao fotke slikane mobom, ak se ne varam...
...2. "wb", pauk i osa - stvarno super slika, svaka čast...a ni Mrežnica nije loša :thumbup:...
Namijenjeno je fotoaparatima, ali dok se stvari ne uhodaju možemo tolerirati pogreške.
...dobro, jer se nadam da će osobe prije stavljanja slika pročitati barem ovu temu...
Hvala, hvala... :beer:= Citat =:
Izvorno postao Eminem
:kitty: dobra je i ova ranojutarnja!= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Bimbi sviđaju mi se tvoje(romantične slike) :thumbup:
@Bimbi - odlične fotke, baš kako sam od tebe i očekivao... :thumbup:
@Eminem: dobre fotke, ali za Boga miloga, miči taj datum, samo upropasti fotku...
...ako ti tako kažeš :) ...= Citat =:
ali za Boga miloga, miči taj datum, samo upropasti fotku...
Mislim da se to u PS-u micat, ali čemu se trudit kad fotka od početka može biti lijepa, a datum uvijek možeš vidjeti u windowsima... ;)
:) Super su vam slike!Poslala sam još malo morskog ugođaja.
...ma znam, i razmišljao sam o tome da maknem, tako da si me sada samo uvjerio...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
...kako da su tvoje slike tako male veličine, mislim - 591 Kb na 3 MPix sliku :confused: ... a mislim da su i prijašnje bile male veličine...= Citat =:
Izvorno postao lili
:) Na tom fuji-u (sad je u Puli)samo ima za podesit zoom,nočno koliko se sječam.Neznam zakaj su ti male ako klikneš na sliku (pag2)isto će ti biti velika kao i tvoja.Nemam pojma
Ovaj Susak mi je "mrak" :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
..."wb", stvarno super fotke... ali ona slika neba - nešto prelijepo, dobivaš +5...
Imaš pivu Eminem! :beer: Kao i lili za Susak! ;)
To nebo mi je dugo bilo wallpaper... :)
Evo nesto 'novo' sam stavio...
(uh, imam toga na hardu... da bar imam vise vremena za upload... i bržu vezu, naravno... Neka, bolje je ovako, malo-po-malo) ;)