Rade li mobovi iz ponude austrijskog T-mobilea i sa nasim t-mobile karticama? Zapeo mi je za oko P910i za 149eura :-)
Hvala!
Printable View
Rade li mobovi iz ponude austrijskog T-mobilea i sa nasim t-mobile karticama? Zapeo mi je za oko P910i za 149eura :-)
Hvala!
moraš dekodirati,a jesi siguran da nije to na pretplatu?
Stari radi gore, a doslo mu je vrijeme da produzi pretplatu :-) Hmm, znaci moram ga dekodirat? Za neke mobove sam cuo da rade, no nisam bio siguran dal se to odnosi na sve...
uzmi to ako možeš! dekodiranje ti nije skupo.
ja se ne bi nimalo mislio! :thumbup:
Jos sam u dilemi P910i za 149eura ili mda compact za 99eura. Znam da je dekodiranje nekih 50-ak kn za "obicne" mobove, pa pretpostavljam da me ni p910 ne bi trebao bacit u veliki trosak... Vise me muci kaj ode garancija u tom slucaju:-(= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
ma ja sam mobove i švabije i dekodirao i svi su radili bez beda...i naravno uzmi p910i,bez dileme
uzmi p910 čovječe!!! :thumbup: :thumbup:
e ja bi definitivno mda compact, manji je, bolje funkcija i snaga. ima vise prog za njega...
u MDA compact..............uzmi to.......
ja bi uzeo p910 definitivno, a skodiranjem nema frke
400mhz procesor i jedna od najboljih platformi za pda (palm) i definitivno najbolja za smartphonove
Teška odluka...ali mislim da bi uzeo MDA Compact...jedino sam čuo da mu je kamera malo u banani...
ja bi uzeo p910i
jel ima išta još u ponudi?? neki s60???
ja nebi ništa razmišljao serija pxxx je po meni najbolja
zvijerka pa imaš tu s60 u oglasniku za 1200kn,novi!!