Ova tema je odgovor na onu od vipa.
Zašto htmobile ne bi omogućio uslugu o zoni (cell information), što je vip već odavno napravio.
Nadam se da će ekipa koja je na cronetu/simpi podržat ovaj zahtjev.
ŽELIMO CELL INFORMATION!!!
Printable View
Ova tema je odgovor na onu od vipa.
Zašto htmobile ne bi omogućio uslugu o zoni (cell information), što je vip već odavno napravio.
Nadam se da će ekipa koja je na cronetu/simpi podržat ovaj zahtjev.
ŽELIMO CELL INFORMATION!!!
Pa u VIP-u je to vezano uz povlašteno tarifiranje poziva a k' tome i uključena opcija info cell-a troši dobrano bateriju...
HTmobile je to riješio na način da je ponudio Simpa korisnicima uslugu - Simpa regija a kod pretplatnika sami izaberete tarifu; jest' da nema podatka na koji smo odašiljač "prikopčani" ali što je tu je... :)
baš bi bilo fora da i mi imamo taj nevažni, ali srcedrapajući podatak... kod frendova na vipu sam skužio masu urnebesnih naziva tih odašiljača :jump:
Bolje da šalju neke vijesti ili korisne informacije o svojim novim uslugama putem CB-a,to bi onda bilo i korisno(za nas) i preduhitrili bi VIPnet u nečemu. :D
yes
Ljudi, ja sam na VIP-u, smatram ga boljom i kvalitetnijom mrežom, ali i mi imamo stvari koje nas muče kao i vi.
Želim vam samo reći nešto, možda nekome pomogne, naime frend mi je na Cronet-u i dodjelili su mu kao i svima ovu besplatnu sekretaricu, tj. besplatno preslušavanje poruka na sekretarici, ali to su mu dodjelili bezuvjetno, odnosno upalili su mu govornu poštu a on to nije niti htio.
Nismo mu to uspjeli ugasiti sa poništavanjem svih preusmjeravanja na telefonu a niti sa ukucavanjem ##21#+pozivanje šifre.
Nakon poziva službi za korisnike dali su nam šifru za gašenje govorne pošte.
Šifra je #70#+pozivanje, eto, možda nekome dobro dođe.
Takozvanog call back-a... ;D