bog imam pitanje tj. volio bi koji savjet o kupovini graficke kartice!!preporuke ,cjene i sl.hvala :thumbup:
Printable View
bog imam pitanje tj. volio bi koji savjet o kupovini graficke kartice!!preporuke ,cjene i sl.hvala :thumbup:
Trazis AGP ili PCI-E graficku? I koliko love imas na raspolaganju?
imam do 1000kn na raspolaganju ali kako mislis Trazis AGP ili PCI-E graficku!!!koja je razlika!!!
Velika!! AGP je stariji (ali još se koristi), a PCIE je novi utor za grafičke kartice i ovisno koje sučelje želiš, moraš odabrati čipset za procesor.
Zaključit cu da već imaš komp i da ti treba samo grafička - tada trebaš samo pogledati koja ti je matična da znamo koji utor je u pitanju, a ako znaš navedi nam i ostatak konfiguracije pa ćemo vidjet šta ti se isplati...
Preporucujem da skupis jos nekih 200 kn pa da uzmes Sapphire ATi Radeon 9800 Pro sa 128 MB memorije. :thumbup:
ej ja ti prvo moram kupit rama jos 512 to je 300kn pa mi ostane oko 700 kn za graficku gle imam intel petium 2.4 256 ram-a grafick zasad geforce 64 mb kako vidit ono koju maticnu imam !!!hvala
Pogledaj si prvo ovo mozda pomogne, pa ako budes imao jos pitanja samo daj! :thumbup:
EDIT: Što se matične tiče, sad je sigurno da imaš stari utor, tj AGP ;)
U tom slucaju uzmi Sapphire Radeon 9600Pro (HGspot, 669 kn), ali obavezno s 128 MB memorije. A ako mozes, nabavi jos 135 kn i uzmi Sapphire Radeon 9600XT (HGspot, 835 kn), isto tako s 128 MB memorije.
Dobra ti ovo matematika 669+135=835???????= Citat =:
Izvorno postao .:AM:.
Rekao je da ce na raspolaganju imat (oko) 700 kn (700+135=835).= Citat =:
Izvorno postao kresoml
Vec kad pricamo sta treba kupiti od grafickih, da kazem da kupujem novi kompjuter.
Moze mi neko preporuciti konfiguraciju?
i usput napisite koliko bi to kostalo, ako vam se da.
Da napomenem:
1.monitor, mis i tastatura mi ne trebaju;
2.ne bi intergriranu graficku.
sve je drugo OK
Unaprijed hvala
Preporucujem napravi novu temu, jer je ovo vec ide u OT. (i reci koliko love imas na raspolaganju)= Citat =:
Izvorno postao M.M.