Jeste vidjeli ovu zakon stvar?Jel ima netko patch za samo hrvatski jezik,C65 fw50,za sada imam samo engleski i 14 MB memorije.........
Printable View
Jeste vidjeli ovu zakon stvar?Jel ima netko patch za samo hrvatski jezik,C65 fw50,za sada imam samo engleski i 14 MB memorije.........
kako imas 14 MB
Izvuci hrvatski sa LangEditorom i onda ga ubaci umjesto engleskog.
gdje ima taj fw 50
Pa nedobivaš ti 14MB memorije kad staviš fw50 nego još moraš stavljati patcheve.Imaš detaljno objašnjenje na www.siemensmania.cz= Citat =:
Izvorno postao Big**Smoke**
Ej,imam sad hrvatski u .lgp formatu,kako da ga prebacim u .bin?Probao sam sa Language editorom,ali neide.........
Taj program zna biti problematičan. Trebalo mi je pola godine da dobijem hrvatski za M55 u .bin formatu ispravne veličine. Teško je u jednom postu napisati sve varijante koje sam isprobao. Ako nije problem pošalji mi tu .lgp datoteku i podatke iz kojeg flasha je izvađena, pa da se probamo dvojica oko toga zezat.
Uspio sam staviti hrvatski.Izvukao sam fullflash iz moba sa samo engleskim jezikom(fw50 14mb) i smelterom zamjenio langpack,spremio novi fullflash i ubacio u mobitel..............Tada sam izvukao LGP HR.bin sa V_Klayom i ako neko bude trebao mogu mu poslat da se ne zeza sa ovim prije..............= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Pošalj meni pa ću staviti ovdje na forum tako da kome treba može skinut.
Na koju adresu da ti pošaljem?= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Poslao sam ti na yahoo,javi jesi primio.....
Ovdje imate hrvatski za C65 v.50 (ako se ne varam, ako da ispravite me) u .bin formatu.
Zbog moje nepažnje piše u nazivu privitka CX65, iako se odnosi na C65 kako je to celikk primjetio.
Ako se ne varam u pitanju je c65 a ne cx65
Hvala!
Hej ima li negdje drugo objašnjenje o patchu da je na hrvatskom ili engleskom jer ja ne razumijem češki