Jel netko mozda zna kada ce (i hoce li uopce) VIP ponudit VPA (aka MDA) Pocket PC-eve?
Printable View
Jel netko mozda zna kada ce (i hoce li uopce) VIP ponudit VPA (aka MDA) Pocket PC-eve?
VPA???
Pa sada koliko znam VIP može ponudutu samo nešto vezano uz ponudu kooperatera...
To je vec polako poceo nuditi Vodafone. Da skratim pricu, vidi ovo: http://www.vodafoneshop.de/shop/hand...26213430011134. Sa lijeve strane u popisu telefona ima (medju zadnjima) VPA III, VPA compact...
...znaći očekuj to u iduća dva mjeseca ili na jesen kad krenu opet čudne akcije... ;)
Ako ce ici ritmom kao sto je i T-Mobile (ondasnji HTmobile) uveo MDA, nacekat cu se u najboljoj varijanti jos barem godinu dana.= Citat =:
Izvorno postao dmi
Ipak... Ja sam za, da je to istina sto govoris :)
...treba znati da mi ipak nismo neko probitačno tržište za takve stvari pa nas i nemaju toliko u vidu... ;)
To se nazalost dogadja vise zbog predrasuda distributera.
Imao sam naime prilike u vise navrata pitat u ducanu za neki telefon (uglavnom sam trazio sa Windows Mobile sustavom) koji jos nije na nasem trzistu, a odgovor je varirao: od toga da je to ljudima prekomplicirano (ovo je btw i najsmjesnija izjava koju sam cuo), do to ga da im se ne isplati (bio je slucaj sa Sagem MY S7 za koji mi je covjek rekao da im se to ne isplati uvodit jer je preskup - a cijena mu je punih cca 3000 kn).
Negdje sam cuo da vani (u npr. njemackoj) manje kupuju skuplje telefone.
Ne zelim reci da se vani ne prodaju takvi telefoni, ali ono sto bi se moglo reci da proporcijonalno populaciji kod nas u odnosu na van da se ovdje mozda cak za koji postotak vise prodaje..
...da to je najbolje jer im procjene tržišta rade tajnice nekog direktora koji nema veza sa nabavom - sve je to začarani krug...