ovako, instaliram ga i pokrenem a zvuk samo na prednjim zvucnicima, bez suba, zadnjih i centralnog
POMOC
i da u media playeru radi sve normalno
Printable View
ovako, instaliram ga i pokrenem a zvuk samo na prednjim zvucnicima, bez suba, zadnjih i centralnog
POMOC
i da u media playeru radi sve normalno
Ako imas nforce ploču idi na njihov sound properties i idi na wizard koji ti podešava zvučnike. Prati dijaloge i slušaj zvukove i na kraju bi ti sve trebalo radit. Nije stvar u Winampu nego u driverima..
Što se tiče MP, to mi je već malo čudno. Probaj ti ponovo naštelat zvučnu jer Winamp to treba registrirat...
je pa treba ti plug-in, ja koristim KB 5.1 chanell
Ja nemam nikakav plugin.. Za šta je on točno?
pa salje zvuk na sve zvucnike, svih 5. naravno moras i u windowsima podesit 5.1 zvuk (sound effect menager)
Neznam koju ploču imaš (ili ako imaš zvučnu-pravu :) ) ali meni na onboard je potrebno samo proči wizard za zvuk i kasnije na sve kanale čujem.. Ako to ne napravim, winamp ne kuži i svira na prednje..
Al ok i to je jedna opcija!
hvala ljudi
= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
a di se taj wizard pokrece... imam isti problem!! sve je lijepo radlio do neki dan... takoder u win media playeru rade svi zvucnici:-/
Neznam koju ploču imaš, da li je chipset nforce 2,3,4,neki-peti? Kod mene je nForce2 ploča, a wizard se pokreće: Start -> Settings -> C.Panel -> nForce Control Panel= Citat =:
Izvorno postao D@viD
Tu podešavaš zvuk i konfiguraciju zvučnika. Ako imaš drivere novije od v2.00 onda je cijeli prozor drugačiji i morat ćeš se sam snaći jer sam tu verziju koristio jako davno i vratio se na v2.00 (nisam nikako uspio podesiti 5.1 zvuk u novijim driverima).
http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=223= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
znaci nForce 3 imam... i nemam nista u control panelu od nForce-a
http://img133.imageshack.us/img133/9...0757bs7.th.png
Hmm neznam kako to izgleda točno na nF3, šta ti je onaj Sound effect manager, ima to veze sa nVidiom? Malo mi je čudno da nemaš bar nešto od nVidije u CPanelu..
Pretpostavljam da si normalno instalirao gore All-in-one drivere za matičnu (koja ima u sebi i drivere za grafičku, zvuk...)?
Ako neznaš što si instalirao, pogledaj ovdje drivere za tvoju ploču i skini si "NF3 chipset driver for Win2k/XP" odnosno verziju za neke druge Win, 98icu ili Win64.
Sound effect manager- to je od zvucne... sve je nariktano kako treba, nista se tu puno nemoze...= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
ali neznam kako si zapeo za te drivere, pa sve mi je super radilo nista nisam prcko... odjedamput mi samo winamp ne radi na sve zvucnike a ostali playeri da i bilo sta drugo... znaci da mi winam nesto se odklopio a bio je u redu:-/
i sve sam ja dobro instalirao oko zvucne... onako kako treba
znaci radilo je ali sad ne radi, a nisam prckao nista oko drivera i sl.!!