Ne znam kakav mu je vabnjski display,jeli u boji ili samo ono kao kod P 510,plavo bijeli?I ako je u boji vanjski jeli dobra rezolucija?
Printable View
Ne znam kakav mu je vabnjski display,jeli u boji ili samo ono kao kod P 510,plavo bijeli?I ako je u boji vanjski jeli dobra rezolucija?
Koji je bolji, prosudi sam: http://www.gsmarena.com/compare.php3...1&idPhone1=707
P730 je odličan mob (ima utot za MMC, odličnu bateriju, MP3 player), ali ima jednu veliku manu, a to je da nema bluetooth koji Samsung E720 ima...ostalo je više-manje na strani P730...pa sad ako možeš prežaliti bluetooth, uzmi P730...
Hvala ti ouno.Da ja mislim da cu uzeti E 720 radi bluetootha!
mislim da se ne isplati u danasnje vrijeme uzimati mobac bet BT to je stvarno korisna stvarcica
S tim sam se ja zeznul,al kaj tu je. Onda još nisam ni imal pojma kaj je to...
Ali ako kupiš kabel ili IrDa adapter za mob, pa čak i card reader, onda je P730 bolji jer mi se čini superiorniji od E720 (pogledajte malo karakteristike)...ako ništa drugo, ima proširivu memoriju, a to u današnje vrijeme puno znači...i još ima 64mb integrirane memorije...
neznam ja bez obzira na memoriju nebi razmisljao u danasnje vrijeme o uzimanju mobitela bez bluetootha
odakle vam ideja da e730 nema bluetooth? aj malo bolje pogledajte!
A odakle tebi ideja da se radi o E-730? Pogledaj malo bolje thread...:retard:
sorry= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
:rolleyes:
OK, no prob...al ubuduće pročitaj naslov threada prije nego uletiš iznenada s takvom spikom :)