Imam problem s Nokia 7610... Slike kada se prebace na komp su jako mutne...
Zna li netko do cega bi moglo biti ?
Printable View
Imam problem s Nokia 7610... Slike kada se prebace na komp su jako mutne...
Zna li netko do cega bi moglo biti ?
Pogledaj kameru i rezu u kojoj ona slika,a i slie sa 7610 su softwareski povecane.Smanji rezu kad ju prebacis na komp za pola.I uvjeti u kojima slikas moraju biti dobri
Ja ti mogu ovak laički pomoći...jedan od problema ti može biti da ne držiš mirno mob dok slikaš, odnosno kad uslikaš fotku, drži mob na miru još kratko vrijeme dok ti sliku ne pohrani...također, ako slikaš po danu, isključi night mode jer ti onda "šteka" fotić zbog drugačijeg sustava prikupljanja svijetla koje je potrebno za fotku...ako su ti mutne slike koje si slikao po mraku, to je normalno jer je tada fotić vrlo osjetljiv (ipak to nije digitalac)...
Da, kod 7610 nakon što "okineš" sliku, pričekaj još barem sekundu prije nego pomakneš ruku.
@IvLajec
Kakvo softversko povećanje? 7610 ima megapikselnu kameru.
cekajte,svigdje cujem da 7610 ima VGA kameru koja je softverski povecana da slika bude 1mpx,ili sam u krivu?
da,to me jako zivcira kaj moram drzat mob na miru kad slikam i poslje toga
u krivu si, n7610 ima megapikselnu kameru bez softverskog povecanja sto je slucaj na k700.
Tako da to nisi mogao svugdje pročitati. Vjerovatno si ga zamijenio za K700. Ali me čudi da to misliš, a sam imaš 7610 već dulje vrijeme.
= Citat =:
Izvorno postao sodom
k700 ima softverski, vis nisam znao, fala na infou :king:
c c c c, kako to neznate, pa nijedna nokia nema softverski povečanu sliku.
ima 3650 uz onaj program kojem zaboravih ime :king:
zapravo, ima svaki S60 telefon uz poseban prog ;D
To je jasno, ali symbian OS je mislio na standardnu funkciju.
ima više takvih programa ali su prilično beskorisni jel slika nije nista bolja nego sa originalnim ugrađenim softverom.
Pa znam ja rezu slike na 7610,uvijek je super,ali ovo sam negdje procito pa sam tak zamislil,ubiti nema veze
= Citat =:
Izvorno postao sodom
a i bolji (iako ne koristan :D) efekt se dobije kada ju se rasteze na kompu :D
Najbolje je kupiti mob sa što većom rezolucijom i onda slikati sa duplo manjom, kvaliteta je kao u pravog digitalca.