Na mojoj motoroli c650, na mom kompjuteru ili na mom usb kablu se nesto lose desilo.
Odjednom, mi kompjuter uopste ne registruje telefon kada ga prikljucim na USB. Obicno
bi se culo "ding" i zasvetleo bi ekran, ali sada nista, kao da nije ni prikljucen.
Mada kada nije na usb, prikazuje se poruka da USB device nije prepoznat, a ta poruka
nestaje onda kada priljucim telefon na njega i od tada se nista ne dogadja i nista
ne prikazuje.
Da li je u pitanju telefon ili njegov modem?- jer sam ga ovih dana nosio na plazu i
slikao sa njim, pa je mozda usla koja morske vode kap, ali SVE ostalo u telefonu je OK,
ne pokazuje nikakve razlike i poremecaje, sve fukcije su mu ok, ali kada ga prikljicim
na USB kao da ga nisam nigde ni prikljucio.
Da li je u pitanju USB kabel?- koji nisam nisam nosio na plazu;) vec sam bas vodio racuna
o njemu. Cudna mi je ta poruka da ne prepoznaje USB kabel, jer to koliko znam nije
prikazivao pre kada bih ga iskljucio i ukljucio u pc.
Da li je u pitanju kompjuter?- na koji sam bas dan pre toga instalirao nove NVIDIA
drivere za moju graficku karticu GEforce mx460, pa da oni nesto nisu pobrkali.
Uninstalirao sam ih i onda mi se pokazivalo da trazi hardwer nekog vga video kontrolera,
pa sam onda instalirao stari drajver koji sam dobio uz graficku karticu i od tada mi
ne trazi taj drajver. Takodje sam sve vreme probao da konektujem telefon, ali nista.
Inace telefon bas nema nikakvih drugih smetnji, idem i na GPRs bez problema, pa zato
mislim da nije do modema.
Nosio sam telefon i u servis i zamenili su mi taj donji deo gde su ti portovi za usb,
bateriju i slusalice, rekavsi mi da nije do usb, nego da je kao to bilo problem, ali
kada sam dosao kuci OPET se pokazivao ISTI problem.
Tako da sada ne znam sta da radim vise i sta da mislim. Iz servisa su mi uzeli 5 eura
a nisu nista ni popravili, sem sto su zamenili taj deo, do kojeg ocito nije bio problem.
Sada se jedino vodim mislju da formatiram pc, iako bih time napravio jos veci haos i stetu,
jer mi je pun sevega i svacga, pa da vidim da li ce onda biti sto bolje, ali mi je to
veliki rizik, jer mozda ni posle toga nece biti dobro.
AKO IKO IMA IKAKVU IDEJU ILI SAVET, MOLIO BIH GA DA MI POMOGNE, JER NE ZNAM STA VISE DA
RADIM I U CEMU JE PROBLEM....:-(((