nabavio sam neku v300 i stvar ej u tome da display nije niti približno sličan kao na v525.. Ovom na v300 kao da nedostaju neke boje, sav je blijed.....
jel to inače tako ili je moguće da ga je netko prije mene rastavljao pa nešto sredio?
Printable View
nabavio sam neku v300 i stvar ej u tome da display nije niti približno sličan kao na v525.. Ovom na v300 kao da nedostaju neke boje, sav je blijed.....
jel to inače tako ili je moguće da ga je netko prije mene rastavljao pa nešto sredio?
i ja sam istu stvar primjetio s burazovom v300 i e550 od drage. Imaju puno tamniji i blijedji prikaz od moje v525 (sad v550 zbog promjene chipa)= Citat =:
Izvorno postao kova
zanimljivo je da V300/V600/V5xx/E550 serije imaju full harverski identične displaye, razlika je samo u grafičkom čipu koji ih pogoni= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
to je onda to. isto ko da imas Ati na kompu ili recimo S3. Džaba ti dobar monitor kad je graficka slaba. Ocito imam srece sa graf. čipom na mobu= Citat =:
Izvorno postao Inovator
v300 valja flashat na v600 i znatno je bolja slika= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
A sigurno je to.. ali nevjerojatna je razlika..
p.s. @tvrtkod: Šta je s onim tvojim flash-om? jel ono radi normalno? kad će link ;)?
ma jesam već (prvo je bio rxxx u njoj neki mali ju sredio i nije mogao upalit).. sad sam morao stavit .58r zbog bootloadera (dok tvrtkod nešto ne sredi :) ) i flex od v600 i slika je tkakva, tamna i blijeda...= Citat =:
Izvorno postao Inovator
p.s. da en otvaram bezveze thread, jel ima tko lp0037 za ovaj .58r?
stavi lp0037 od 38R, taj ti paše, download= Citat =:
Izvorno postao kova
evo bas cekam motoxa da se probudi (jer je sad kod njega 6 ujutro) pa da mi posalje feedback na moje izmjene.= Citat =:
Izvorno postao kova