čija je to ideja tko su osnivači mene to fakat zanima
Printable View
čija je to ideja tko su osnivači mene to fakat zanima
pročitaj malo temu kako ste saznali za ovaj forum i zašto ste ostali i saznat ćeš u jednom postu
Čekaj da to nađem
ja ti to ne mogu nać
da to sam vidio a zato sam i pitao jer garant nisu samo oni
Ja mislim da je ovaj forum napravila Matrica. :D
pa kakvo ti je ovo pitanje... pa ovo je sluzbeni forum magazina o mobilnim telekomunikacijama, a ko ga je napravio.. neznam sad, mislim zappan? i ostali urednici novinari ovi sta provode vrjeme ovdi snama na forumu
mogu se kladit da nisi nikad ni kupio mobil-casopis... posto danas ima hrpa onih svakakvih foruma pokrenutih od nestrucnih osoba tzv wannabe cool jer imam svoj forum, pa covjek vise nezna di je,sta je,na cem je
a kaj se tebi čini koliko ljudi treba za pokrenut forum?! 1 budala s voljom da instalira i još 1-2 budale koje poznaje i uvjeri ih da je to fora i da nek vise na tome i na početku izmišljaju teme... i jos par onih koji nalete slučajno pa da se isto trude izmišljat teme... i časopis + web iza sebe di se to može bar malo promovirat... i to onda sporo ide kojih godinu dana, malo bolje sljedećih godinu, i nakon 2 to liči na nešto, a nakon 3 je još malo bolje i može se reć da ima ljudi fakat uvijek na forumu... još smo mali, ali rastemo :)
...:thumbup:... sasvim lijepo sročeno i objašnjeno...= Citat =:
Izvorno postao zappan
forum je prvo započeo i ne tako službeno mobilovski. obrađivane su teme vezane uz mobitele. slučajno je više se ne sječam kako nastao. Kako smo se Zapp i ja često čuli i viđali i diskutirali o raznim stvarima pao mu je na pamet forum. I onda malo po malo je preraslo u ovo što je sada.
I onda su naišli ljudi koji su imali viška slobodnog vremena, pa je naišlo još ljudi sa slobodnim vremenom, pa smo jedni drugima postali zanimljivi itd itd. to ti je never ending story...
zappane mali forum?meni se cini da idemo BIG
Ako pogledaš neke strane forume vidiš da imaju nekoliko desetaka tisuća članova, najaktivniji članovi imaju nekoliko desetaka postova...
pitam se kolko onda imaju oni neaktivni ;D= Citat =:
Izvorno postao Dark
1,mozda dva..................mislim koja je svrha doc na forum koji ima 10000 clanova,napisat 50 postova,ostavit ogroman avatar i otic.........bezveze
4.871 je nas trenutni broj clanova,a najaktivniji imaju i po 2,3,4 soma postova,neki i nula..................di je nama kraj,jos kad bi nas bilo 10000,pucali bi postove,dnevno po 50,svakom pomognes,svako nes pita i evo ti
legende su napravili ovaj forum