Evo,jedna se frendica navukla da ona jako oce taj mobitel,i pitala me dal to kaj valja a ja noj reko :dunno: .Ima li ko iskustva s tim Panasonicom,jer ja nemam ni s jednim osim sa x700.jel to vrijedi 2200kn?mane i plusevi?
Printable View
Evo,jedna se frendica navukla da ona jako oce taj mobitel,i pitala me dal to kaj valja a ja noj reko :dunno: .Ima li ko iskustva s tim Panasonicom,jer ja nemam ni s jednim osim sa x700.jel to vrijedi 2200kn?mane i plusevi?
http://www.gsmarena.com/panasonic_x500-820.php
Pogledaj na gore navedenoj stranici specifikacije za taj mob, a ispod toga su ti i komentari vlasnika, pa nek frendica odluči...
bas am si mislio da ce phyto prvi :D
cudi me da nije imo ni jednog Panasonica :D
a neko od tud ko je imo iskustva s njime?
ja sam ga imao 5 minuta u rukama i ima dojam kvalitetnog moba izradom... a sad, baterija i ostalo, ne znam, nisam ga testirao... ali panasonici su općenito kvalitetni pa vjerujem da je i X500... a za neku curu taman mob, jest da je možda malo puno para.. tj. možda i nije, koliko košta siemens sl65?
oko 2100kn(u ducanu),a ona ce ga uzet tak jer nije za nju to na crno
ja o panasonicu imam dvojako misljenje...recimo...imao sam svojedobno gd90 i bio je super mob, gd92 jos bolji radi i dan danas...Gd87 je bio jedan od najboljih telefona koje sam imao kamera je bila savrsena..onda sam kupio g51 onaj mali i panasonic me totalno razocarao!zamjenio sam ga i nadoplatio za x70 i s njim nisam bio bas zadovoljan tako da mislim da ova nova generacija panasonica nije bas nesto za razliku od one stare
čeeeek... x70 je kao nasljednik GD87, po meni bolji baš zbog symbiana... reci, kaj ti nije pasalo na x70? ja sam imao oba na par dana na korištenje u mobilu i mogu reći da sam sa x70 bio zadovoljniji nego sa GD87 baš zbog proširene funkcionalnosti koju mu je davao symbian os...
:) Meni je baš simpa,jes da mu fali ponešto,ali nitko nije savršen. :spin:
x70 nema symbian,x700 ima
ooopssss... smogovac, u pravu si.. moja greška, zmiješaju mi se ta dva kad im je ime na istu foru, samo jedna nula više-manje... x700 je symbian, točno..
Mobitel je OK za curu, ali za nas nekako pre malen i ženskast! Zar ne?
tak i treba za curu bio,ali ja bi radije sl65 za te pare
simens je smece..panasonic je kvalitetan mobitel..i provjerena marka..dosam dam imao u rukamo gd87, x70, i onaj mali kaj se zaslon 'otvara'..mobiteli su vrhunski napravljeni, a i softver im nije los
Evo, stara mi ima panasonica x500 i misli ga prodati. Kupljen u ovlastenoj Panasonic trgovini, garancija do 12 mj. nekodiran. Koliko bi mogla otprilike trazit za njega?