Evo link na jedan custom flex od motomodders-a:http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=70
Zanima me ovaj: MMV551ZP081_C_MM01.
Treci od iza. Dali ga je netko probao i vase misljenje o njemu. Dali ga se isplati staviti na v300?
Printable View
Evo link na jedan custom flex od motomodders-a:http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=70
Zanima me ovaj: MMV551ZP081_C_MM01.
Treci od iza. Dali ga je netko probao i vase misljenje o njemu. Dali ga se isplati staviti na v300?
ja sam ga stavljao i nebi ti preporucio. Tsj flex je predvidjen za v551 koji ima EDGE i jos neke druge stvati koje triplets telefoni nemaju. Kao prvo imat ces dosta errora a kao drugo neces moc uc u bootloader. jedva sam ga uspio maknut sa svoje v550.Izgleda da v551 ima bitno drugaciji bootloader od vxxx r376 serije= Citat =:
Izvorno postao DeMar
A daj mi recite kakve veze ima bootloader sa flexom? Neznam pa pitam!
Pozdrav
ako nisu kompatibilni boot nemože dignit softver i nemožeš upalit mob. to se meni dogodilo kada sam probo update e550@v620 na v300 pa sam ga jedva upalio sa
* # power
Hvala na objasnjenju tvrtkod. To me je zanimalo u vezi ovog flexa. A inace koji ti preporucujes?= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
Pa po meni bi najbolji bio flex iz zadnjeg monsterpacka za v550 znaci iz ...67.02R. Treutacno radim na tome da napravim flex koji se da flexhat iz bootladera. tj. napravio sam ga al ga trebam jos istestirat. Stavio sam si taj MP na svoju v550 i mob mi leti. softver je odlica. najbolji do sad.koliko znam mislim da bi on trebao dobro radit na vxxx seriji jer sam i ja prije koristio onaj slavni v620COre flex na svojoj bivsoj v525. jedino neznam kako ce se vxxx ponasat kad ga se flesha (a ne flexa) sa v620 flexom.
Flash nece uspijeti na vxxx serijama jer su triplets a ako se ne varam v620 nije triplets. Meni treba neki brzi flex koji se moze stavit na triplets. Pa ako znas koji dobar samo mi napisi ime ili mi ga posalji na mail: baricdean@net.hr= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
Nisi me razumio. To sto sam napravio je flesh of v550 koji u sebi sadrzi samo flex i flesha se iz bootloadera i mijenja ti samo flex dok ti flesh ostaje netaknut.= Citat =:
Izvorno postao DeMar
Al mogu ti istim postupkom napravit i iz nekog triplets monterpacka npr. 72R tako da maknem flesh iz njega i postimam bootoader da se moze ispravno fleshat. to bi ti trebalo radit bez problema. a koliko znam to je najnoviji za triplets seriju.
A kako ti to sve radiš? Koji program?
Sve ti pise u threadu "Backup flasha, san ili java" al se niko nije udostojio bar dvije rijeci napisat tamo kao odgovor. Steta, tako dobar thread a tako brzo pade u zaborav. Evo taman smo ja i lega zavrsili Reflash, Flexlash (flex koji se flesha iz bootloaders jer ima u seb bootloader) i Reflash_mlp (to je reflesh koji u sebi nema jezik nego kad ga stavis na mob zadrzis onaj koji si prije imao). Naravno govorim o verzijama najnovijeg 67.02R monsterpacka za R376 seriju iliti V/E550,v620, V600i.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
I jel ste uspjeli?
Jel radi?
Da, uspjeli smo. Radi= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Ja probao staviti ovaj gore navedeni flex, i radi mi!
Onaj za v551? I jel mozes uc u bootloader?= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Cekaj malo. Sta bi to trebalo znaciti da se mogu maknuti sa 58r??? Ako mi ti to nekako sredis da stavim 72r(flash i flex). Ili je to jos uvijek nemoguce?? Jos jedno pitanje koji je flex najbolji i najbrzi naravno i bez bugova?= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
Zasad kako stari stoje si jos na zloglasnom 58R jer nisam dokucio kako da to rijesim. samo sam htio rec da ti mogu stavit najnoviji flex tako da ha izvucem iz 72R monsterpacka i pretvorim u flesh. ekstraktiranje iz monsterpacka i konverzija u flex zasad jos nisu moguci. Nebi ti znao rec koji je najbolji flex za Vxxx seriju jer se vec dugo nisam bakcao s njom al mogu ti napravit backap od svog zadnjeg flexa za v620 pa si ga probaj i vidi jel ti dobar. meni je za sad odlican i nisam nasao ni jedan bug.= Citat =:
Izvorno postao DeMar
Ja probao ući u bootloader i ide bez problema! Jel tebi nije htio dići bootlaoder?
Da nije mi htio dizat bootloader.jedva sam ga se rijesio. a koji mob ti imas i koliko ti je gresaka izbacio? sta mislis koliko onda moze bit funkcionalan mob kad prijavi toliko gresaka? stavljao sam ja i V398_v4_EYEZHACKED monsterpack na svoju v550 i sve je to proslo bez i jedne greske al koliko god da sam novih stvari dobio s tim jednako sam toliko i izgubio. Npr. nije mi virba radila nego mi je tulio bas iz zvucnika umjesto da se vrti vibro motor i sl. analiizirao sam kodove pojedinih mobitela i bitno se razlikuju od serije do serije. Uglavnom hocu rec da se nis ne dobiva bolje stavljanjem softa od nekog drugog mobitela osim kombinacija izmedju v3 i e398, i flexa od v620 na v600 tj triplets telefone opcenito. obrnuto ne ide jer tripletski nemaju skinove pa nema prikaza na displayu nakon flexanja.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Imam v300 koju sam slučajno fleshao na 58R (budala..) i stavim taj famozni flex preko pflex... i izbaci mi oko 1020 grešaka. bootloader radi normalno i ima jedan bug u dolaznim porukama! Kada uđeš u dolazne pa otvoriš poruku piše ti inače gore npr:"Od:Valentina", a meni sada isto to piše samo što je spušteno jedan red niže pa je ostao prazan prostor. Kamera i sve ostalo dobro radi a i mogu ti reći da je dosta brz.
Bio sam probao flex v620 i nisam bas nesto odusevljen sa njim.
Tvrkod ajd mi posalji onda taj flex kojeg si spominjao na mail. Ja imam na kompu ovaj:v600_2_v620_flex_and_instructions_by_phonephr eakz ako je to isti onda mi mi netrebas slati. Pozdrav
neznam koji je taj. daj mi reci koja je oznaka u phone info meniu za taj flex. Sinoc sam zavrsio Monsterpack za v300 koji bi trebao uspjesno nadogradit .58R na .72R ali nemam v300 da ga isprobam.= Citat =:
Izvorno postao DeMar
jel ima hrabrih i zainteresiranih?
FLEX JE: V620_Core_SE5109AXXXX056.hs= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
Zainteresiran jesam ali hrabar nisam. Postaj ga na HoFo i na mobile.files mozda ce tamo biti hrabrih.
Budem, nemas brige. Sam bi ga ja testirao ali kao sto rekoh nemam v300 nego v550. Al sam koristio isti postupak kao i kod modificiranja v550 monsterpacka i disad mi je sve radilo savrseno. Jedino sto ti se moze dogodit je da ga ne uspije pregazit kao i klasicni .72R sto znaci da poslije toga samo ponovno stavis 58R. mozes i stavit reflash jer na taj nacin neces izgubit sve podatke i postavke. izripat cu svoj v620 flex, maknut iz njega stvari koje ne rade na v300 i mailat ti. napisi mi na PM koji ti je mail i eventualno neki broj na koji ti mogu SMS slat.= Citat =:
Izvorno postao DeMar
Tvrtkod, hoćeš reći da si izvukao od nekud bootloader starijeg datuma (prije R9.5x) i da si ga uspio naguzit na mob tako da se diže? To bi bilo jako dobro :thumbup:
Samo... samo... samo...
Ako se radi o testiranju i ako nešto krene po zlu, postoji velika šansa da se sj*be bootloader. Što bi reklo da bi postojala velika mogućnost da se mob ne pali ni u bootloader-modu. A to bi se moglo pokazati kao malo ozbiljnija prepreka normalnom funkcioniranju moba...
Ne, napravio sam totalno suprotnu stvar koju ,koliko ja znam, nitko jos nije pokusao i nije razmisljao na taj nacin. Svi koji zele maknut bootlader laju na pogresno drvo. Cemu trazit monsterpack koji moze pregazit bootloader kad se moze modificirat .58R tako da se maknu flash i flex, a na njihovo mjesto se stave flash i flex iz R72 monsterpacka.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
I voila, dobio si .72R monsterpack sa .58R bootloaderom i nema razloga da ne radi