Što mislite o ovom mobitelu ......
Mogu ga nabavit za 2300 kn sa handsfreeom , data cable i slušalice to već dolazi u pakteu bez kartice, znači full oprema jedino kartica a toga doma imam na mali milion...
recite sve njegove prednosti i mane .......
Printable View
Što mislite o ovom mobitelu ......
Mogu ga nabavit za 2300 kn sa handsfreeom , data cable i slušalice to već dolazi u pakteu bez kartice, znači full oprema jedino kartica a toga doma imam na mali milion...
recite sve njegove prednosti i mane .......
* Vivid 16 bit TFT color screen
* Integrated 1.2 megapixel digital camera for capturing mobile memories
* Extreme entertainment via streaming video, playback and capture
* Push-to-talk functionality enabling users to be connected at the push of a button
* Life-like MP3 and MIDI musical ringtones and speakerphone capabilities
* Compatibility with RealNetworks™ encoded media files
* Advanced photo messaging with Multi-Media Messaging Service (MMS)
* Connectivity: USB, Bluetooth wireless technology
* Synchronization using optional Motorola MobilePhone Tools accessory software via integrated Bluetooth wireless technology or optional Motorola USB Data-Connectivity Kit Accessory
* AGPS
to su osnovne stvari,dobar je to mob i ako imas pare uzmi ga
i ja mislim isto kao i IvLajec.
a i cijena je dobra! :thumbup:
OK mobitel...
to mi je upravo slijedeća meta! :cool:
eto imao sam se prilike igrati s tim aparatom u prošlih 6-7 mjeseci. Iako do sada nisam bio ljubitelj Motorole ovaj me telefon oduševio.
stvar je samo dali ćeš upotrebljavati večinu funkcija. Telefon je 3G i dosta je opcija vezano za prijenos, a znaš sam koliko to košta. Ako si na prepaidu ili nisi kod VIPa onda na video telefoniju možeš jedno vrijeme zaboraviti. za razliku od Nokijinih UMTS telefona nema Symbiana s kojim je Nokija u debeloj prednosti, ali sve ostale ocjene idu u korist Motorole. Služio sam se s većinom funkcija osim POCa (PTT-a) i aGPS-a jer za sada nisu podržani od operatera.
Minus kao i kod drugih 3G telefona je baterija jer nakon straminga ili video telefonije cca. jedno 2 sata baterija kapitulira.
meni bome nije..ali ok je :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
Pardon na malom offtopicu, ali što to točno znači 16-bitne boje? Koliko toga ima? Ja sam izračunao 65 tisuća (2^16 jer se radi o bitovima)... Ako je to to,zakaj onda nisu mogli napisati samo 65000 tisuća nego filozofirati?
Zato kaj je to veća špica;D= Citat =:
Izvorno postao Brainbug
ne nego zato kaj motorola E1000 ima 262 k boja točnije 262144
pa ali meni nema to smisla....čemu toliko boja na onolikom ekranu?? mislim,ak me kontate što želim reći :-/= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
pa radi realnijeg prikaza slike pri video call-u i video streamingu. Slika je moram priznati malo bolja na motoroli nego na drugim telefonima kada gledam TV streaming.
Da li E1000 koristi Symbian ili Windows CE ili ...
E1000 ima motorolin software,nije smartphone