Ovako, imam nokiu 6600 i prije sam imao onaj kod telefona i onda sam to maknuo. I sada želim ponovo stavit tu zaštitu ali moram unest stari pin kojeg se ne sjećam.Jel zna netko kako mogu vidjet taj kod??
Printable View
Ovako, imam nokiu 6600 i prije sam imao onaj kod telefona i onda sam to maknuo. I sada želim ponovo stavit tu zaštitu ali moram unest stari pin kojeg se ne sjećam.Jel zna netko kako mogu vidjet taj kod??
mislim da mozes nazvat sluzbu za korisnike i onda da kazes da nemas stari pin i puk,ali samo ako si se registriro prije
MA NE PIN NEGO KOD ZA ZAKLJUČAVANJE TIPKOVNICE...:thumbup:
mozda se kod brise kad formatiras mob...............probaj,ali napravi backup za svaki slucaj
"TIPKOVNICE" ??? Kakve tipkovnice, valjda mobitela.
...ma misli na kod mobitela...čuj, koliko se sjećam oni ti budu ili 0000 ili 1234 ili tako nešto (zavisi koliko znamenaka traži)... ali taj ti se kod ne može vidjeti ako si ga promjenio...
probaj 159 tako mi je kod stare
za nokiu je 12345
udri 4 nule to ti je skoro za sve mobitele kod telefona !! (0000)
Đizs, svako svoje dere. Čovjek se ne javlja na temu već nekoliko dana, pa pretpostavljam da je riješio stvar ili je odustao.
Izgleda... :)
12345...........
Možeš vidjeti jedino ako imaš box. Npr.Tornado,Twister,JAF,PBB,Griffin i slično. Bez toga ne postoji način da bi ga vidio ili resetirao. Savjetujem ti da si potražiš servisera.= Citat =:
Izvorno postao cyber