-
divx help<<
ja rjetko gledam filmove jer nemam vremena a imam ih hrpu (divx naravno) i sad sam se odlučio pogledat jedan film (da budem precizniji-jay and silent bob) i skužim ja da mi zvuk dolazi poslje (ili prije) slike.
pokretao sam ga ponovo par puta, probo u dr. playeru, restarto kompič... i uvjek isto.........
(probo sam i dr. film-ista stvar...)
helpajte
-
probaj ga pogledat u windows media plejeru(npr. verzija 7)!kolko ti je jak komp?koji imaš cpu?
-
1800mhz.
možda zato jer sam napunio harddisk......
-
Meni je pak DVD player na compaqu počeo kenjat... stavim DVD u ladicu a komp mi veli da moram spustit rezoluciju i boje ak hoću gledat film, ali i kad sve to napravim a on ga i dalje neće playat i ponavlja mi istu stvar....
Koji mu je????
-
To si i meni događalo (kašnjenje zvuka ili slike od zvuka) treba ti antifreeze program, potraži na netu i još nešto važno je da ti hard disk ne bude prenatrpan.
-
antifreeze imam.
a hard mi je pretrpan........
morat tu reinstalirat windowse skupilo mi se svakakvog sranja u sistemu...
a još nisam stavio nit nikakav antivirus program...
-
Ma da u biti je antifreeze drek, glavno je da imaš najnoviju verziju divx-a, x-vida i neprenatrpan h.disk. Meni neki filmovi rade normalno, a neki štekaju sad šta je u pitanju kod ovih kaj štekaju pojma nemam.:rolleyes:
-
tak i meni.
a niš, morat ču kupit novi hard. mislim, još jedan.