e moram vam ovo rec...ako ih jos niste culi postoji filnic na netu sa zvukom:)
uzivo dakako zvuce puno bolje,nevjerojatno...dakle put pod noge i ravno u Zadar:))))
Printable View
e moram vam ovo rec...ako ih jos niste culi postoji filnic na netu sa zvukom:)
uzivo dakako zvuce puno bolje,nevjerojatno...dakle put pod noge i ravno u Zadar:))))
vidio sam te orgulje davno prije (negdje 1984) u švici na Luzernškom jezeru u Fenomena parku. Ne kužim kako naši govore na nekim mjestima da je to jedinstvenom rješenju.
hmmmmm pa sad ne kuzim..kazu da ju jedinstvene u svijetu:/= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
pa da to ne kuzim. Ja sam se s time igrao prije 20 ak godina. bile su i male kao klackalice na obali pa se moglo s time igrati.
MA NEEE..sigurna sam da ne govorimo o istoj stvari...ovo je nesto sasvim drugo cek cas:)))naci cu ih:) :)= Citat =:
ma ne mogu ja to prebacit tu :/hhaahhahaha
heheheh i jel to isto ????:))= Citat =:
je isto je.
ti mislis da mi ne znamo gdje je ZD.
ne mislim..naravno..samo ne razumijem zasto ste tako svi nadrkani na nekog novog ko dodje. onda lijepo zatvorite krug na vas kolko vas vec je tu i stavite upozorenje na vrata"ulaz zabranjen"..mislim stvarno....tolko od mene zelim vam jebeno dobru zabavu:)= Citat =:
to iz tebe pubertet zbori ili ?
ne vidim što te uzrujalo ?
cujj..daleko sam ja od puberteta..a zamisli nisam cak ni u PMS-u,samo primjecujem:)= Citat =:
ma nemoj se ti sekirati erika, naravno da si dobrodošla.... :)
ili bolje da se ne mješam, vidim da je ovo privatna tema... ;D
@nered: daj da mi vidimo te orgulje o kojima ti pričaš, ovak ti niš ne vjerujemo... ;) :D
ma gle..ne sekiram se naravno..iza svake porukice je :)..ali pitanje zar mislis da ne znamo di je ZD jednostavno trazi odgovor.Dakako da nisam mislila da ste geografski neinformirani,samo sam htjela rec da su morske orgulje doista nesto posebno i ako vas put ovo ljeto nanese u zadar da je to nesto sto svakako trebate dozivjeti:)))= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
@nered: Ma za te znamo, ali ove o kojima ti pričaš iz 1984 - u quote "Luzernškom jezeru u Fenomena parku"
pa ja sam cesto u zadru. bratic mi je u KK Zadar na jednoj od funkcija. Nije bilo nikakvo izazivanje. Jednostavno Zadar se meni dopada. i kad god mogu odem do tamo. često sam bio kod Tete ima stan na kalelargi odnosno na uglu s bivšom Pavlinovićevom, vjerujem da znaš gdje je to= Citat =:
Izvorno postao erika
@WB ne znam kak da ti to pokažem
aj mir:)evo :kiss: a ja ko svaka prava zaratinka ne propustam nitijednu tekmu u jazinama I znas,daj smajlic majketi:)))= Citat =:
kakva si tek tad onda! :freakout: :D= Citat =:
Izvorno postao erika
Nego,čuo sam da su se neki ljudi žalili na buku,polude od orguljačke svirke kad jugo okrene! Navodno će ih maknut.
gadna:)))= Citat =:
Izvorno postao niten
da,pazi..zalila se izvjesna gospodja nazovimo nekakva scoutica za modele i manekene...ma koza,rekla zena na tv-u da orgulje zvuce kao kad se sheve dva kita :) mos mislit:))
Imao je Schwarzenegger pravo...rekao je da bi trebali uništiti mjesec. Po njegovoj teoriji mjesec utječe na razne mjesečne cikluse,i svijet bi bio puno ljepše mjesto za život kad ga ne bi bilo. :D :D :D
mislim da bi P&G i proizvođaći uložaka plakali
nda:)))slazem se:)) no mjesec-no mjesecnica:))i nema vishe "boli me glava,trebam dobit":):p
nema ni vise " sad mozemo prisla mi je neki dan " :))))
::thumbup:= Citat =: