stigao mi GD 67 u ruke!!!
evo, veselim se, danas mi je pao u ruke novi panasonic... čisto zgodan telefončić, prvi ekran u boji kod panasonica i tako... neka nova simpatična rješenja detalja i slično....
malo kad se upoznam s njim javim kak se ponaša, predprodukcijski je model ali za sad nisam neke bitne mušice primijetio :)
za sada - stvarno je zgodan telefon svojom vanjštinom... onako mladenački privlačan....
Re: stigao mi GD 67 u ruke!!!
prodajem punjać za gd 67 ;D
da, a meni je telefon pao u ruke u bijeloj kuverti bez struje i s gotovo praznom baterijom.... >:( >:(
no, ajde ima dobrih ljudi pa sam nažic'o punjač.... a i data kablo u ponedjeljak, samo vjerojatno će trebat u prečko po njega.... ha? ;D
za sad GD67 ima najjeftiniju promjenu stražnje maske do sada viđenu.... za 0 kuna po minuti svaki dan možeš imat novi izgled stražnje strane telefona! ;)
hm... hm... >:(
no dobro... kakav je ekrančić? jel možeš mjenjat boju pozadinskog osvjetljenja ;D?
jel su mu stavili veću memoriju za phonebook i sl. ajde ajde malo podjeli s gladnima... ::)
Jebote kako misliš najjeftinija promjena stražnje maske,šta dobiješ dvije maske,ili pak je maska kameleon boje,štali već,daj reci kak to?
ehh... sad malo i o GD67ici ;D
zgodan mi telefon (ponavljam se ;D) skroz. klasično lagan, malo bucmast - simpatičan
zadnja maska za 0 kuna - fantastična ideja koja im je pala na glavu je prozirni poklopac stražnje strane telefona ispod kojeg se može izrezati slika iz časopisa, novina, fotka ili bilo kaj slično... unaprijed si mo'š napravit hrpu slika i svaki dan mijenjat sliku ispod poklopca... super ideja! i valjda će se prodavat taj poklopac kao dodatna oprema jeftino - kad se izgrebe da se nabavi novi ;)
telefonom ciljaju na mlađu populaciju (17-25)... ima GPRS, nema MMS. s jedne strane MMS bi bio dobar kad je mladež u igri, s druge strane mora da bi SW podrška za MMS jaaako poskupila telefon ??? kamera, istina bi.. ali samo podrška, da ako niš drugo, možeš primit fotke bi bila cool! ::)
ima EMS pa se mogu predefinirane slike i zvukovi slati... hrpa raznih smajlića ima u telefonu ;)
ima i par zgodnih slika i animacija za background... nažalost previše blesavih.. al to će se moć DLat s neta skupa s melodijama (za sad lijepa naša nije podržana na listi za modele 75/76 i 95/96... :'( :'( :'( valjda bude skoro)
polifono zvono (za razliku od pištalice T68(i) ;D) je fora... ipak, meni telefon uglavnom na vibri ;)
tipke promijenjene u odnosu na prijašnje modele, malo treba se čovjek naviknut jer su manje zbog novog oblika, ali su okej za tipkat, precizne, mekane i s finim klikom kad sjedne...
ekran u boji je super... mislim da se može mjerit s T68 (moram još zavirit malo u 68-icu, al tu su negdje... isti broj boja pa samo nijanse razlike) 8)
velimire, mo'š mijenjat boju čitave pozadine a ne samo osvijetljenja (bijelo) ;D ;D ;D ima 7 tema kombinacije pozadinskih boja. i dalje je tu opcija podešavanja duljine trajanja pozadinskog svjetla koje se može i isključit za uštedu baterije... kad smo već kod baterije - li-ion i traje tri dana uz - klasika za panasonic.. ko malo prtlja po njemu možda navuče više :)
ostalo sve uobičajeno i viđeno na 76ici... nema nekih novih funkcija osim što je ekran u boji...
memorija za phonebook nažalost klasika - 100 mjesta.... za sad, testni je model, možda do izlaska shvate (sumnjam :D)
Dal se mogu neke backgroun slike s PC-a prebacit u mob?
Čovjek u Alei (zastupnik za Panasonic) mi je obećao da će se moći (za razliku od 75/76 i 95/96-ice). trebale bi se pojavit internet stranice samo tog modela na www.gd67.com, i tamo bi se trebalo moći downloadati melodije i slike i za nas 'rvate s našim operaterima....
Dal ima TFT il klasični color ekran?
neposuduli su klasični kolor ekran iz starih Panasonic televizora... čuo sam da će dg87 imati flat screen i da su licencirali Trinitron tehnologiju od Sonya za taj telefon