Pise mi na kutiji od kabela da moze radit kao punjac, jel to moguce i kako napravit ako može da puni???
Printable View
Pise mi na kutiji od kabela da moze radit kao punjac, jel to moguce i kako napravit ako može da puni???
Može...ako imaš USB kabel, model D-510, on ti radi kao punjač...jednostavno instaliraj drivere na komp, spoji kabel i imaš na kabelu prekidač di možeš uplaiti punjač...brijem da se mob puni isto kao i normalnim punjačem, možda malo duže jer ne dobiva struju izravno, nego iz kompa (makar ne znam dal to ima kakve veze)...
Da,jedino kaj na nekim mobovima to ne funkcionira,pogotovo na Nokiama,frend je lupil dva kabla,a ni jedan nije ounil,imal je i taj prekidac,i drivere instalirane,ali nije radil
ma moj puni istna bog da duže ali puni
Znam da puni...imao sam CX65 i taj kabel sa punjačem i sve je funkcioniralo...kod Siemensa radi provjereno!!!:)
Sigurno radi i ja imam c65 sa takvim kabelom i radi, meni je punio i kad nisam bio instalirao drivere
meni nece da puni nemam pojma zasto, na specifikacija pise da moze punit i da mu je struja onda 600mA kao i kod obicnoga punjaca. Model mi ne pise koji je samo proizvodac i ime kabla(usb kabel za cx65 i cxt65).
Ovisi ti i o USB portu, neki ne mogu dati potrebnu struju. Uglavnom USB 1.1, ali ni kod USB 2.0 nije pravilo da će raditi.