jel moze ko dati link od nekog dobrog programa koji konvertira mp3 u drm, ili barem ime.
unaprijed zahvalan.
Printable View
jel moze ko dati link od nekog dobrog programa koji konvertira mp3 u drm, ili barem ime.
unaprijed zahvalan.
ja mislim da se mp3 ne može konvertirat u drm jer drm nije format glazbene datoteke nego samo zaštita glazbenih datoteka. ustvari drm je skraćenica od digital rights management što ti govori da se tu ne radi o formatu glazbene datoteke nego o zaštiti te datoteke nekakvim copyrightom. taj format ti je izmišljen da bi se spriječilo dijeljenje glazbe preko share programa (kazaa...).
to sam uspio saznat o tome, ali ako griješim neka me netko ispravi.
nadam se da sam bar malo pomogao.
evo i link gdje o tome malo više piše: h**p://www.allformp3.com/glossary/drm.htm
Mislim da ga imas bas na SE stranicama.
ma i ja sam googlajuci steko dojam da je drm zastita, ali par topica ispod govore o programu koji konvergira mp3 u drm pa onda valjda postoji taj converter
Gle,on ne konvertira nego stavlja tu zastitu na njega,prije ces nac program koji konvertira drm u mp3,nego ovak
da, al to postoji
treba malo progooglat i naći će se
ak ko nađe, nek post link
nasao program, i da to je drm packager kaj znaci da stavlja zastitu na mp3. ali ipak mi nece stavit mp3 kao zvono. zato budem sutra na mob stavil novi softwer pa bude valjda radilo.
di si ga našo?= Citat =:
Izvorno postao DacMan
postaj link, treba mi